Sokak basketbolu açılış maçları ile başladı

SPOR 06.07.2018 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2730+ kez okundu.
 

Sokak basketbolu açılış maçları ile başladı

Piraziz’de ilk kez organize edilen ve 15 Temmuz Şehitlerini Anma Sokak Basketbol Turnuvası 5 Temmuz Perşembe günü açılış maçları ile başladı.
Piraziz gençlik himetelri ve spor ilçe müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen sokak basketbol turnuvasının açılış programına Piraziz Kaymakamı Okan Yenidünya, Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, Başkan yardımcısı Gökhan Yeniay, İlçe Emniyet müdürü Komiser Sürmeli Yıldız, İlçe Jandarma komutanı Ast. Başçvş.Taylan Arslanca ve turnuvaya katılan takımlar ile spor severlerde katıldı. Turnuvayı düzenleyen ilçe spor müdürü Güven Çatal yaptığı konuşmada, “İlçemizde ilk kez bir sokak basketbol turnuvası düzenlemekten mutluyuz. Gençlerimiz futbol dışında ilk kez bir turnuvaya iştirak ederek başlangıç yapacak. Turnuvamıza destek veren kaymakamımıza, belediye başkanımıza, sporcularımıza çok teşekkür ederiz” dedi. Bu konuşmadan sonra saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşı okundu. Hakemliğini beden eğitimi öğretmeni Emre Ateş’in yaptığı ilk maçın hava atışını ise Kaymakam Okan Yenidünya ve Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu birlikte yaptılar. Turnuvanın ilk maçında da Yörem spor ile 92 Bulls takımları karşı karşıya geldi. Turnuvada iki grupta 13 takım, 16 Temmuz Pazartesi gününe kadar mücadele edecek. Turnuvada ilk üç dereceye giren takımlara da sponsor olan Piraziz Belediye başkanlığı tarafından çeşitli ödüler verilecek.          
Piraziz’de ilk kez organize edilen ve 15 Temmuz Şehitlerini Anma Sokak Basketbol Turnuvası 5 Temmuz Perşembe günü açılış maçları ile başladı.

Piraziz gençlik himetelri ve spor ilçe müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen sokak basketbol turnuvasının açılış programına Piraziz Kaymakamı Okan Yenidünya, Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu, Başkan yardımcısı Gökhan Yeniay, İlçe Emniyet müdürü Komiser Sürmeli Yıldız, İlçe Jandarma komutanı Ast. Başçvş.Taylan Arslanca ve turnuvaya katılan takımlar ile spor severlerde katıldı.

Turnuvayı düzenleyen ilçe spor müdürü Güven Çatal yaptığı konuşmada, “İlçemizde ilk kez bir sokak basketbol turnuvası düzenlemekten mutluyuz. Gençlerimiz futbol dışında ilk kez bir turnuvaya iştirak ederek başlangıç yapacak. Turnuvamıza destek veren kaymakamımıza, belediye başkanımıza, sporcularımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Bu konuşmadan sonra saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşı okundu. Hakemliğini beden eğitimi öğretmeni Emre Ateş’in yaptığı ilk maçın hava atışını ise Kaymakam Okan Yenidünya ve Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu birlikte yaptılar.

Turnuvanın ilk maçında da Yörem spor ile 92 Bulls takımları karşı karşıya geldi. Turnuvada iki grupta 13 takım, 16 Temmuz Pazartesi gününe kadar mücadele edecek. Turnuvada ilk üç dereceye giren takımlara da sponsor olan Piraziz Belediye başkanlığı tarafından çeşitli ödüler verilecek.          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.