‘Sokak hayvanlarına sahip çıkalım’

GÜNDEM 15.04.2019 - 17:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2350+ kez okundu.
 

‘Sokak hayvanlarına sahip çıkalım’

Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanlığı ‘Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkalım’ adıyla Sosyal Farkındalık Projesi gerçekleştirdi.
Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanlığı tarafından hayvan sevgisini çocuklara aşılamak adına Giresun Atatürk meydanında güvercinlere çocuklar tarafından verilmek üzere yem dağıtıldı. Hayvan sevgisine değinen Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanı Uğur Sağlam, “İnsan ruhunun bir parçası hayvan sevgisini tadana kadar uyanmaz diyerek hayvanlarımıza sahip çıkmamız gerektiğini bu gerekliliği de çocuklarımıza bir nebze aşılamak için Atatürk meydanında sosyal farkındalık projemizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz” dedi. Açıklamalarının ardından Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanı  Uğur Sağlam, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, MHP Giresun Merkez İlçe Başkanı  Uğur Yiğit, Giresun Belediye Meclis Üyesi  Erol Hamdi Önde’nin de katılımıyla birlikte güvercinleri besleyerek katılım gösteren bütün ailelere teşekkür etti.    
Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanlığı ‘Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkalım’ adıyla Sosyal Farkındalık Projesi gerçekleştirdi.

Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanlığı tarafından hayvan sevgisini çocuklara aşılamak adına Giresun Atatürk meydanında güvercinlere çocuklar tarafından verilmek üzere yem dağıtıldı. Hayvan sevgisine değinen Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanı Uğur Sağlam, “İnsan ruhunun bir parçası hayvan sevgisini tadana kadar uyanmaz diyerek hayvanlarımıza sahip çıkmamız gerektiğini bu gerekliliği de çocuklarımıza bir nebze aşılamak için Atatürk meydanında sosyal farkındalık projemizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz” dedi.

Açıklamalarının ardından Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanı  Uğur Sağlam, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, MHP Giresun Merkez İlçe Başkanı  Uğur Yiğit, Giresun Belediye Meclis Üyesi  Erol Hamdi Önde’nin de katılımıyla birlikte güvercinleri besleyerek katılım gösteren bütün ailelere teşekkür etti.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.