Sokaklar bomboş

GÜNDEM 10.08.2018 - 18:11, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2854+ kez okundu.
 

Sokaklar bomboş

Bulancak ve diğer ilçelere fındık hasadı başlaması nedeniyle sokakta kimse kalmadı.
Bulancak’ta birçok esnaf fındık dolayısı ile siftah yapmadan işyeri kapattıklarını belirterek, fındığın da rekoltesinin düşük olması nedeniyle esnafların fındıktan beklediklerini alamayacakları ifade ediliyor. Dün serbest piyasada 13 TL’ye işlem gördüğü ifade edilen fındığın ne üreticiyi ne de esnafı memnun etmeyeceği görülüyor.
Bulancak ve diğer ilçelere fındık hasadı başlaması nedeniyle sokakta kimse kalmadı.

Bulancak’ta birçok esnaf fındık dolayısı ile siftah yapmadan işyeri kapattıklarını belirterek, fındığın da rekoltesinin düşük olması nedeniyle esnafların fındıktan beklediklerini alamayacakları ifade ediliyor.

Dün serbest piyasada 13 TL’ye işlem gördüğü ifade edilen fındığın ne üreticiyi ne de esnafı memnun etmeyeceği görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.