‘Son hızla giderken el freni çekilmez’

GÜNDEM 18.03.2019 - 18:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3435+ kez okundu.
 

‘Son hızla giderken el freni çekilmez’

Bulancak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı seçim gezilerini hızla sürdürüyor.
16 Mart Cumartesi günü Sanayi Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Yakar; “Son 15 yıldır Bulancak büyük ve güzel hizmetler almıştır. Son beş yılda ise hızlı bir değişim ve dönüşüm söz konusudur. Tüm bu hizmetleri sadece belediye imkanları ile yapmak mümkün değildir. Belediye, hükümet, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız ve teşkilatımız olarak el birliği ile Bulancak’a hizmet etmek için gayret ediyoruz ve bu güç birliğinin karşılığı ortada. Hizmet ve yatırım konusunda son hızla giden bir araba gibiyiz. Eğer el frenini çekerseniz ne olur? Araba takla atar. Bu hizmetlerin devam etmesi için bir kez daha 31 Mart’ta sandıkları patlatmanızı ve desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu. AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri ve partililerin katıldığı Sanayi Mahallesi buluşmasına mahalle sakinleri büyük ilgi göstererek, Belediye Başkanı Recep Yakar’ı sloganlar, meşaleler ve havai fişeklerle coşkulu bir şekilde karşıladılar. Başkan Yakar, burada yaptığı konuşmada; “Sanayi Mahallesi başta olmak üzere tüm Bulancak’ta yaptığımız hizmetler ortadadır. Bu hizmetlerin devamı için desteklerinizi bekliyoruz. Son hızla giden bir araba gibiyiz. Eğer el frenini çekersek hepimiz takla atarız. Biz devletimizin ve hükümetimizin desteğiyle hizmet üretiyoruz. Bu imkanlar göz ardı edilemez, edilmemeli. Her gün her türlü vaat vererek, iş sözü vererek karşınıza gelenler, bu imkanlar olmadan hiçbir şey yapamazlar. Sadece hayal satıyorlar. Biz ise gerçekleri ve yaptıklarımızı anlatıyoruz. Biz iş sözü vermiyoruz, iş imkanı üretiyoruz. İşte hükümetimiz desteğiyle yapılan 2. OSB’de bugün bin 500 kişi ekmek yiyor. Yeni yapılacak fabrikalarla en az bin 500 iki bin kişi daha iş imkanına kavuşacak. Yapılanlar, hizmetler ortada. İnanıyorum ki; 31 Mart’ta bize destek vererek tekrar sandıkları patlatacaksınız” dedi.
Bulancak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı seçim gezilerini hızla sürdürüyor.

16 Mart Cumartesi günü Sanayi Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Yakar; “Son 15 yıldır Bulancak büyük ve güzel hizmetler almıştır. Son beş yılda ise hızlı bir değişim ve dönüşüm söz konusudur. Tüm bu hizmetleri sadece belediye imkanları ile yapmak mümkün değildir. Belediye, hükümet, milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız ve teşkilatımız olarak el birliği ile Bulancak’a hizmet etmek için gayret ediyoruz ve bu güç birliğinin karşılığı ortada. Hizmet ve yatırım konusunda son hızla giden bir araba gibiyiz. Eğer el frenini çekerseniz ne olur? Araba takla atar. Bu hizmetlerin devam etmesi için bir kez daha 31 Mart’ta sandıkları patlatmanızı ve desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri ve partililerin katıldığı Sanayi Mahallesi buluşmasına mahalle sakinleri büyük ilgi göstererek, Belediye Başkanı Recep Yakar’ı sloganlar, meşaleler ve havai fişeklerle coşkulu bir şekilde karşıladılar.
Başkan Yakar, burada yaptığı konuşmada; “Sanayi Mahallesi başta olmak üzere tüm Bulancak’ta yaptığımız hizmetler ortadadır. Bu hizmetlerin devamı için desteklerinizi bekliyoruz. Son hızla giden bir araba gibiyiz. Eğer el frenini çekersek hepimiz takla atarız. Biz devletimizin ve hükümetimizin desteğiyle hizmet üretiyoruz. Bu imkanlar göz ardı edilemez, edilmemeli. Her gün her türlü vaat vererek, iş sözü vererek karşınıza gelenler, bu imkanlar olmadan hiçbir şey yapamazlar. Sadece hayal satıyorlar. Biz ise gerçekleri ve yaptıklarımızı anlatıyoruz. Biz iş sözü vermiyoruz, iş imkanı üretiyoruz. İşte hükümetimiz desteğiyle yapılan 2. OSB’de bugün bin 500 kişi ekmek yiyor. Yeni yapılacak fabrikalarla en az bin 500 iki bin kişi daha iş imkanına kavuşacak. Yapılanlar, hizmetler ortada. İnanıyorum ki; 31 Mart’ta bize destek vererek tekrar sandıkları patlatacaksınız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.