SON SEL ŞEHİDİMİZ BULUNDU

VEFAT 04.09.2020 - 17:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2434+ kez okundu.
 

SON SEL ŞEHİDİMİZ BULUNDU

Giresun'da meydana gelen selde, bulunduğu aracın menfeze düşmesi sonucu şehit olan son jandarma personeli 27 yaşında ki Uzman Çavuş Sami Yılmaz’ın cansız bedenine ulaşıldı.
Alınan bilgiye göre, selde kaybolanları bulmak için arama kurtarma faaliyetlerini sürdüren ekipler, Doğankent ilçesi Harşit Çayı'nda bir kişinin cesedine ulaştı. İncelemede, cenazenin Uzman Çavuz Yılmaz’a ait olduğu belirlendi. Doğankent'te 22 Ağustos'ta meydana gelen sel dolayısıyla arama kurtarma faaliyetine katılmak için bölgeye hareket eden 5 jandarma personelinin içerisinde bulunduğu araç, Tirebolu-Doğankent yolunun 12. kilometresinde menfezin çökmesi sonucu dereye düşmüştü. Çalışmalar sonucunda daha önceki günlerde 4 personel bulunmuştu. Cuma günü Uzman Çavuş Yılmaz’ın naaşına ulaşılması ile birlikte kayıp asker kalmadı. Yılmaz’ın naaşı Tirebolun Devlet Hastanesinden alınarak Giresun’da yapılan törenin ardından memleketi Osmaniye’ye uğurlandı. Yılmaz’ın naaşına ulaşılmasıyla birlikte selde yaşamını yitirenlerin sayısı 11'e yükseldi.
Giresun'da meydana gelen selde, bulunduğu aracın menfeze düşmesi sonucu şehit olan son jandarma personeli 27 yaşında ki Uzman Çavuş Sami Yılmaz’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, selde kaybolanları bulmak için arama kurtarma faaliyetlerini sürdüren ekipler, Doğankent ilçesi Harşit Çayı'nda bir kişinin cesedine ulaştı.

İncelemede, cenazenin Uzman Çavuz Yılmaz’a ait olduğu belirlendi.

Doğankent'te 22 Ağustos'ta meydana gelen sel dolayısıyla arama kurtarma faaliyetine katılmak için bölgeye hareket eden 5 jandarma personelinin içerisinde bulunduğu araç, Tirebolu-Doğankent yolunun 12. kilometresinde menfezin çökmesi sonucu dereye düşmüştü.

Çalışmalar sonucunda daha önceki günlerde 4 personel bulunmuştu. Cuma günü Uzman Çavuş Yılmaz’ın naaşına ulaşılması ile birlikte kayıp asker kalmadı. Yılmaz’ın naaşı Tirebolun Devlet Hastanesinden alınarak Giresun’da yapılan törenin ardından memleketi Osmaniye’ye uğurlandı.

Yılmaz’ın naaşına ulaşılmasıyla birlikte selde yaşamını yitirenlerin sayısı 11'e yükseldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.