‘SON SÖZÜ HALKIMIZ SÖYLEYECEKTİR’

SİYASET 25.03.2019 - 17:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2408+ kez okundu.
 

‘SON SÖZÜ HALKIMIZ SÖYLEYECEKTİR’

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, beraberinde AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, AK Parti Bulancak İlçe Başkan Yardımcısı Erol Türkmen ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında seçim gezilerini sürdüklerini ifade eden Milletvekili Öztürk’ü Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız karşıladı. Milletvekili Öztürk gazetemize yaptığı açıklamada, “Son programlarımızı, son ziyaretlerimizi ve son konuşmalarımızı yapıyoruz. Gittiğimiz her yerde seçmenizin güler yüzü ve ilgisi ile karşılaşıyoruz. İnsanımızın sağduyusu ile karşılaşıyoruz. İnşallah Bulancak’ta, diğer tüm ilçelerde ve merkezde ipi göğüsleyen taraf AK Partimiz ve Ak Partili adaylarımız olacaktır. Belediyecilik AK Partinin işidir. Belediyecilik hizmet işidir. Bu millete Türkiye’nin yakın siyaset tarihinde en iyi hizmet etmiş parti AK Partidir. Milletimiz her seçim verdiği destek ile zaten bunu göstermiştir. O yüzden milletimize güveniyoruz. Pazar günü sandıkta son sözü halkımız söyleyecektir. Her daim halkın yanında siyaset yapan AK Partili kadrolar da bunun karşılığını görecektir” dedi.
AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, beraberinde AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, AK Parti Bulancak İlçe Başkan Yardımcısı Erol Türkmen ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında seçim gezilerini sürdüklerini ifade eden Milletvekili Öztürk’ü Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ve Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız karşıladı.

Milletvekili Öztürk gazetemize yaptığı açıklamada, “Son programlarımızı, son ziyaretlerimizi ve son konuşmalarımızı yapıyoruz. Gittiğimiz her yerde seçmenizin güler yüzü ve ilgisi ile karşılaşıyoruz. İnsanımızın sağduyusu ile karşılaşıyoruz. İnşallah Bulancak’ta, diğer tüm ilçelerde ve merkezde ipi göğüsleyen taraf AK Partimiz ve Ak Partili adaylarımız olacaktır. Belediyecilik AK Partinin işidir. Belediyecilik hizmet işidir. Bu millete Türkiye’nin yakın siyaset tarihinde en iyi hizmet etmiş parti AK Partidir. Milletimiz her seçim verdiği destek ile zaten bunu göstermiştir. O yüzden milletimize güveniyoruz. Pazar günü sandıkta son sözü halkımız söyleyecektir. Her daim halkın yanında siyaset yapan AK Partili kadrolar da bunun karşılığını görecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.