'Sonbahar Fısıltıları' imza gününe çıktı

GÜNDEM 23.10.2017 - 14:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2635+ kez okundu.
 

'Sonbahar Fısıltıları' imza gününe çıktı

Bulancaklı şair Şengül Coşkun ilk şiir kitabı olan 'Sonbahar Fısıltıları' adlı eseri için imza günü düzenledi.
Bir süre önce piyasaya çıkan şiir kitabı için 21 Ekim Cumartesi günü Giresun Can Akengin Sanat Galerisinde düzenlenen imza gününe çok sayıda kitap ve şiir sever katıldı. Saat 13.00-17.00 arasında yapılan imza gününde Şengül Coşkun misafirleri ile yakından ilgilendi ve kitaplarını imzalayarak teşekkür etti. 'Sonbahar Fısıltıları' adlı kitabın imza günü öncesinde Bulancak ADD eski başkanı Nuri Osman Apaydın ve Alptekin Kılıç ile GRÜ Edebiyat fakültesi öğretim görevlisi Mehmet Akif Ersoy, birer konuşma yaparak Şengül Coşkun’u ilk kitabı için tebrik ederek başarılar dilediler. Şengül Coşkun da yaptığı konuşma ile imza gününe katılanlara teşekkür ederek, "Bu desteğiniz bana güç verdi, yeni bir şiir kitabı içinde ilham kaynağı oldunuz. Kitabımın çıkmasında emeği geçen sevgili dostlarıma teşekkür etmek görevimdir. Buraya kadar gelerek beni yalnız bırakmadığınız için sağ olun var olun" dedi. İmza gününde ilk olarak da misafirlere ikram da bulunuldu.
Bulancaklı şair Şengül Coşkun ilk şiir kitabı olan 'Sonbahar Fısıltıları' adlı eseri için imza günü düzenledi.

Bir süre önce piyasaya çıkan şiir kitabı için 21 Ekim Cumartesi günü Giresun Can Akengin Sanat Galerisinde düzenlenen imza gününe çok sayıda kitap ve şiir sever katıldı.

Saat 13.00-17.00 arasında yapılan imza gününde Şengül Coşkun misafirleri ile yakından ilgilendi ve kitaplarını imzalayarak teşekkür etti. 'Sonbahar Fısıltıları' adlı kitabın imza günü öncesinde Bulancak ADD eski başkanı Nuri Osman Apaydın ve Alptekin Kılıç ile GRÜ Edebiyat fakültesi öğretim görevlisi Mehmet Akif Ersoy, birer konuşma yaparak Şengül Coşkun’u ilk kitabı için tebrik ederek başarılar dilediler. Şengül Coşkun da yaptığı konuşma ile imza gününe katılanlara teşekkür ederek, "Bu desteğiniz bana güç verdi, yeni bir şiir kitabı içinde ilham kaynağı oldunuz. Kitabımın çıkmasında emeği geçen sevgili dostlarıma teşekkür etmek görevimdir. Buraya kadar gelerek beni yalnız bırakmadığınız için sağ olun var olun" dedi. İmza gününde ilk olarak da misafirlere ikram da bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.