SONUNA KADAR SAVAŞTIK

SPOR 06.05.2019 - 17:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2581+ kez okundu.
 

SONUNA KADAR SAVAŞTIK

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Maçın zor olacağını biliyorduk. Maçtan önce Adana Demirspor’un play-off’u zorlayan bir ekip olduğunu biliyorduk.
Baktığınız zaman zorladılar bizi. Biz bugün çok mu iyi oynadık hayır ama inanan bir takım vardı. İnancını sahaya yansıtan coşkuyla oynayan kalbini yüreğini sahaya veren bedenin de ne kadar ter varsa sahaya akıtan bir takım vardı. Bu oyuncular rüştünü yeniden ispat ettiler. Kendine yakışını yaptılar ve iki hafta kala stres yaşamadan bu iş bitirdiler” dedi. ‘Zor bir dönemde görev aldığımızın bilincindeydik’ diyen Sözeri, “Zor bir görevi kabul ettiğimiz de ortada. Lokman Bey ve başkanımız sana ihtiyaç var dedikten sonra bizde iki dönem daha önce güzel günler geçirdiğimiz için yardım çağrısına onay verdik. Bu karardan sonra tepki aldım ama inanarak geldim. İnanmadığım hiçbir şeyin arkasında durmadım. Giresunspor camiasına hayırlı olsun. Şampiyonluk kadar değerli bir galibiyet aldık ve duygu patlaması yaşadık. Oyuncularımız başrolde. Ben sadece yardım ettim. Sonuna kadar savaştılar. Kazanan biz olduk. Oyuncularımıza yakıştı bu galibiyet. Ligde kalma Giresunspor için belki biraz buruk sevinç ama bu durumdaysak bu durumun sevincini de yaşamak gerekiyor. Onları alınlarından öpüyorum” ifadelerini kullandı.  
Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Maçın zor olacağını biliyorduk. Maçtan önce Adana Demirspor’un play-off’u zorlayan bir ekip olduğunu biliyorduk.

Baktığınız zaman zorladılar bizi. Biz bugün çok mu iyi oynadık hayır ama inanan bir takım vardı. İnancını sahaya yansıtan coşkuyla oynayan kalbini yüreğini sahaya veren bedenin de ne kadar ter varsa sahaya akıtan bir takım vardı. Bu oyuncular rüştünü yeniden ispat ettiler. Kendine yakışını yaptılar ve iki hafta kala stres yaşamadan bu iş bitirdiler” dedi.

‘Zor bir dönemde görev aldığımızın bilincindeydik’ diyen Sözeri, “Zor bir görevi kabul ettiğimiz de ortada. Lokman Bey ve başkanımız sana ihtiyaç var dedikten sonra bizde iki dönem daha önce güzel günler geçirdiğimiz için yardım çağrısına onay verdik. Bu karardan sonra tepki aldım ama inanarak geldim. İnanmadığım hiçbir şeyin arkasında durmadım. Giresunspor camiasına hayırlı olsun. Şampiyonluk kadar değerli bir galibiyet aldık ve duygu patlaması yaşadık. Oyuncularımız başrolde. Ben sadece yardım ettim. Sonuna kadar savaştılar. Kazanan biz olduk. Oyuncularımıza yakıştı bu galibiyet. Ligde kalma Giresunspor için belki biraz buruk sevinç ama bu durumdaysak bu durumun sevincini de yaşamak gerekiyor. Onları alınlarından öpüyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.