‘SÖYLENEN RAKAMLAR KOMİK RAKAMLARDIR’

GÜNDEM 16.10.2018 - 16:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2077+ kez okundu.
 

‘SÖYLENEN RAKAMLAR KOMİK RAKAMLARDIR’

Giresun İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, son zamanda piyasada oldukça bilgi kirliliği olduğunu kaydederek, “4.5 yıldır görevdeyiz ve hizmet ediyoruz. Çalışan her kurumun borcu olur.
Ama bizim dikkat etmemiz gerek yapılan hizmete bakmaktır. Yaptığımız işler noktasında sıkıntımız yok. Özel idareye gelen para 50 milyondur. 4.5 yılda yapılan asfalt buradan İstanbul’a kadar gitmektedir. Hizmet olarak yapılan işler karşılığında borç olur. Geçen yıl özel idarenin bütçesine giren para 440 milyondur. Bizim günlük kasamıza giren ve ödenen para 1 milyondur. Bu rakam karşısında söylenen rakamlar komik rakamlardır. Giresun’da insanların nefes alabileceği Gençlik Merkezi, 15 Temmuz Parkı ve Botanik Bahçesini Özel İdare yaptı” dedi. Giresun İl Özel İdaresi binasında açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, “24 Haziran seçimleri sonrası ilk meclis toplantısını Eylül ayının ilk haftası gerçekleştirdik. Gündem de olan konular ve yapılacak işlerin programları, yol hizmetleri, su hizmetleri, özel idare ve köylere hizmet götürme birliği programı 2018 yılı itibarı ile devam etmektedir” dedi. Şahin açıklamasının devamında, “Tüm ilçelerimiz olarak, DOKAP Yeşil Yol Projesi başta olmak üzere 500’ü aşkın köyümüzün yanı sıra idari sınırlarımız dışında kalan merkezlerde de yatırım ve çalışmalarımız devam etmektedir. Bunun nedeni ise temsil oranı olarak il genel meclis üyelerinin oy oranlarının yarısından fazlası merkez de ikamet etmekte ve il genel meclis üyelerimize oy vermektedir. Belediye ve il genel meclisi idari sınır kavramı var gibi gözükmekle beraber ilin tamamına hizmet götürme zorunluluğu buradan gelmektedir. İl Özel İdaremizin çalışmalarının tamamını bu toplantıda anlatmaya çalışsak toplantının süresinin yetmeyeceği gibi diğer konuşmacılara da söz hakkı kalmayacaktır. 2018 yılı için belirlenen 51 Milyonluk ödeneğin yarısı gelmiş ve diğer yarısı geldiğinde de toplamda 5 yılda 124 milyon TL’lik ödenek tüm faaliyetlerde kullanılmış olacaktır. Partimizin kuruluşundan bu yana 5 Milletvekilliği Genel Seçimi son olarak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi olmak üzere 6 Genel Seçim; 3 Yerel Seçim ve 3 Referandum geçirmiş olmamıza rağmen bu yoğun süreçte çalışmalarımızı planlı ve koordineli bir şekilde yürütmekteyiz. İl Genel Meclisi olarak bizler her ayın belli günlerinde çalışan kişiler değiliz. Bizim mesaimiz ayın değil yılın her günü 24 saat bizlere görev ve sorumluluk veren insanımıza hizmetle geçmektedir” diye konuştu.    
Giresun İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Şahin, son zamanda piyasada oldukça bilgi kirliliği olduğunu kaydederek, “4.5 yıldır görevdeyiz ve hizmet ediyoruz. Çalışan her kurumun borcu olur.

Ama bizim dikkat etmemiz gerek yapılan hizmete bakmaktır. Yaptığımız işler noktasında sıkıntımız yok. Özel idareye gelen para 50 milyondur. 4.5 yılda yapılan asfalt buradan İstanbul’a kadar gitmektedir. Hizmet olarak yapılan işler karşılığında borç olur. Geçen yıl özel idarenin bütçesine giren para 440 milyondur. Bizim günlük kasamıza giren ve ödenen para 1 milyondur. Bu rakam karşısında söylenen rakamlar komik rakamlardır. Giresun’da insanların nefes alabileceği Gençlik Merkezi, 15 Temmuz Parkı ve Botanik Bahçesini Özel İdare yaptı” dedi.

Giresun İl Özel İdaresi binasında açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, “24 Haziran seçimleri sonrası ilk meclis toplantısını Eylül ayının ilk haftası gerçekleştirdik. Gündem de olan konular ve yapılacak işlerin programları, yol hizmetleri, su hizmetleri, özel idare ve köylere hizmet götürme birliği programı 2018 yılı itibarı ile devam etmektedir” dedi.

Şahin açıklamasının devamında, “Tüm ilçelerimiz olarak, DOKAP Yeşil Yol Projesi başta olmak üzere 500’ü aşkın köyümüzün yanı sıra idari sınırlarımız dışında kalan merkezlerde de yatırım ve çalışmalarımız devam etmektedir. Bunun nedeni ise temsil oranı olarak il genel meclis üyelerinin oy oranlarının yarısından fazlası merkez de ikamet etmekte ve il genel meclis üyelerimize oy vermektedir. Belediye ve il genel meclisi idari sınır kavramı var gibi gözükmekle beraber ilin tamamına hizmet götürme zorunluluğu buradan gelmektedir. İl Özel İdaremizin çalışmalarının tamamını bu toplantıda anlatmaya çalışsak toplantının süresinin yetmeyeceği gibi diğer konuşmacılara da söz hakkı kalmayacaktır. 2018 yılı için belirlenen 51 Milyonluk ödeneğin yarısı gelmiş ve diğer yarısı geldiğinde de toplamda 5 yılda 124 milyon TL’lik ödenek tüm faaliyetlerde kullanılmış olacaktır. Partimizin kuruluşundan bu yana 5 Milletvekilliği Genel Seçimi son olarak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimi olmak üzere 6 Genel Seçim; 3 Yerel Seçim ve 3 Referandum geçirmiş olmamıza rağmen bu yoğun süreçte çalışmalarımızı planlı ve koordineli bir şekilde yürütmekteyiz. İl Genel Meclisi olarak bizler her ayın belli günlerinde çalışan kişiler değiliz. Bizim mesaimiz ayın değil yılın her günü 24 saat bizlere görev ve sorumluluk veren insanımıza hizmetle geçmektedir” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.