SP mitingde üreticiye sahip çıktı

SİYASET 20.06.2018 - 09:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3331+ kez okundu.
 

SP mitingde üreticiye sahip çıktı

Saadet Partisi Milletvekili Adayları Bekir Demirkaya ve Göksel Güneş, Bulancak’ta gerçekleşen meydan mitingine katılarak partililere seslendi.
Miting alanına partililerle birlikte gelen SP adayları, sahneye çıkarak Saadet Partisi iktidarında Türkiye’de değişimler yaşanacağını söylediler. İlk olarak kürsüye çıkan Milletvekili Adayı Güneş, Saadet Partisi olarak geleceğin için değiştir sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, tüketerek değil üreterek büyüyen bir Türkiye olarak yola devam edeceklerini söyledi. Ardından alandaki gençlerle Milli Görüş yemini eden Milletvekili Adayı Güneş, partilileri selamladı. Daha sonra sahneye çıkan Milletvekili Adayı Bekir Demirkaya ise, Bulancak halkına seslendi ve Şimdi hesap sorma zamanı diyerek, “2018 yılı fındık taban fiyatı 16 lira olacak. Fındık taban fiyatı her yıl devlet tarafından açıklanacak. Fiskobirlik devlet tarafından yeniden desteklenecek. Toprak analizi yaptırarak gübreleme yapan üretici gübre alımı konusunda desteklenecektir. Toprak analizi yaptıran ve Fiskobirlik ortağı olan üreticinin fındığı taban fiyattan 10 kuruş daha fazla ücret ile alınacaktır. Çiftçi vergiden muaf tutulacak. Şunu unutmamak istiyoruz; bu fındık bizde değil de İsrail'de yetişmiş olsaydı eczaneden tane ile alırdık. Fındığa gerçek değeri ancak Saadet iktidarı verecektir. Dünyanın en büyük fındık üreticisi ülkesi Türkiye en kaliteli fındık üretici Giresun fındığına sahip çıkıyor” diye konuştu.
Saadet Partisi Milletvekili Adayları Bekir Demirkaya ve Göksel Güneş, Bulancak’ta gerçekleşen meydan mitingine katılarak partililere seslendi.

Miting alanına partililerle birlikte gelen SP adayları, sahneye çıkarak Saadet Partisi iktidarında Türkiye’de değişimler yaşanacağını söylediler.

İlk olarak kürsüye çıkan Milletvekili Adayı Güneş, Saadet Partisi olarak geleceğin için değiştir sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, tüketerek değil üreterek büyüyen bir Türkiye olarak yola devam edeceklerini söyledi.

Ardından alandaki gençlerle Milli Görüş yemini eden Milletvekili Adayı Güneş, partilileri selamladı.

Daha sonra sahneye çıkan Milletvekili Adayı Bekir Demirkaya ise, Bulancak halkına seslendi ve Şimdi hesap sorma zamanı diyerek, “2018 yılı fındık taban fiyatı 16 lira olacak. Fındık taban fiyatı her yıl devlet tarafından açıklanacak. Fiskobirlik devlet tarafından yeniden desteklenecek. Toprak analizi yaptırarak gübreleme yapan üretici gübre alımı konusunda desteklenecektir. Toprak analizi yaptıran ve Fiskobirlik ortağı olan üreticinin fındığı taban fiyattan 10 kuruş daha fazla ücret ile alınacaktır. Çiftçi vergiden muaf tutulacak. Şunu unutmamak istiyoruz; bu fındık bizde değil de İsrail'de yetişmiş olsaydı eczaneden tane ile alırdık. Fındığa gerçek değeri ancak Saadet iktidarı verecektir. Dünyanın en büyük fındık üreticisi ülkesi Türkiye en kaliteli fındık üretici Giresun fındığına sahip çıkıyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.