Spor salonu için gerekli girişimleri yapacağım

SPOR 31.07.2018 - 17:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3317+ kez okundu.
 

Spor salonu için gerekli girişimleri yapacağım

2018 Mart ayında yıkılan ve 2018 yatırım programına da alınmayan Bulancak ilçe spor salonu için yeni Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı bilgilendirilecek.
2014 yılında önce tadilat için spor faaliyetlerine kapatılan ve 2018 yılında yıkımı yapılan Bulancak ilçe spor salonunun yenisi için defalarca yetkili makamlara talepte bulunulmasın rağmen ilçe spor salonu yatırım programına alınmamıştı. 24 Haziran’da yapılan genel seçimlerde AK parti Giresun milletvekili seçilen Av. Kadir Aydın, konuyu yakından takip ettiğini ifade ederek, ‘Bulacak ilçe spor salonu önceliklerimiz arasındadır’ diyerek şunları söyledi: “Bulancak ilçe spor salonu ile ilgili olarak en kısa zamanda sayın bakanımız ile görüşmek üzere bir randevu alacağım. Meclis çalışmalarımız çok yoğun. İlçe spor salonumuz konusunda belediye başkanımı olduğumda da gerekli girişimleri yapmıştık. Ancak maddi olarak bazı sıkıntılar olunca işler istediğimiz gibi gitmedi.  Bulancaklı sporcular, kulüpler ve sporseverlerin en önemli ihtiyacı olan spor salonu için önceki bakan bilgi sahibi idi. Yeni bakanımı ile daha görüşmemiz olmadı. Ankara’ya döndüğümde randevu alıp görüşmeyi yapacağız. Spor salonu konusunda Bulancak’ın taleplerini kendisine ileteceğiz. Bir an önce Bulancak’ta ilçe spor salonunun yapılamasına bizde taraftarız. İlçemiz spor potansiyeli ile bölgede biline bir yerdir. Spor salonu için dediğimiz gibi girişimlerimizi yaparak müjdeli bir haber vereceğimize inanıyorum” dedi.             
2018 Mart ayında yıkılan ve 2018 yatırım programına da alınmayan Bulancak ilçe spor salonu için yeni Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı bilgilendirilecek.

2014 yılında önce tadilat için spor faaliyetlerine kapatılan ve 2018 yılında yıkımı yapılan Bulancak ilçe spor salonunun yenisi için defalarca yetkili makamlara talepte bulunulmasın rağmen ilçe spor salonu yatırım programına alınmamıştı.

24 Haziran’da yapılan genel seçimlerde AK parti Giresun milletvekili seçilen Av. Kadir Aydın, konuyu yakından takip ettiğini ifade ederek, ‘Bulacak ilçe spor salonu önceliklerimiz arasındadır’ diyerek şunları söyledi: “Bulancak ilçe spor salonu ile ilgili olarak en kısa zamanda sayın bakanımız ile görüşmek üzere bir randevu alacağım. Meclis çalışmalarımız çok yoğun. İlçe spor salonumuz konusunda belediye başkanımı olduğumda da gerekli girişimleri yapmıştık. Ancak maddi olarak bazı sıkıntılar olunca işler istediğimiz gibi gitmedi.  Bulancaklı sporcular, kulüpler ve sporseverlerin en önemli ihtiyacı olan spor salonu için önceki bakan bilgi sahibi idi. Yeni bakanımı ile daha görüşmemiz olmadı. Ankara’ya döndüğümde randevu alıp görüşmeyi yapacağız. Spor salonu konusunda Bulancak’ın taleplerini kendisine ileteceğiz. Bir an önce Bulancak’ta ilçe spor salonunun yapılamasına bizde taraftarız. İlçemiz spor potansiyeli ile bölgede biline bir yerdir. Spor salonu için dediğimiz gibi girişimlerimizi yaparak müjdeli bir haber vereceğimize inanıyorum” dedi.       

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.