‘SPOR SALONU YAPIMI 2020 YATIRIM PROGRAMINDA YOKTUR’

GÜNDEM 20.07.2020 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3432+ kez okundu.
 

‘SPOR SALONU YAPIMI 2020 YATIRIM PROGRAMINDA YOKTUR’

İyi Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, “Ülkemizde yönetenlerin açmış olduğu derin yaralar var. İşsizlik, ekonomik, adaletsizlik, güvensizlik, yarın endişesi insanlarımızı son derece yormuştur.
Verilen sözlerin yerine getirilmemesi ayrı bir sorundur. Bu sorunlar yumağı İYİ PARTİ iktidarında ortadan kaldırılacaktır. İktidar yaptıkları ile değil sattıkları ve yıktıkları ile övünür hale gelmiş. Vatandaşlarımıza suni solunumla yaşayın denilmektedir” dedi. Çelik yaptığı açıklamada “İlçemiz hareketli bir gençlik potansiyeline sahiptir. Bu gençlik hareket edeceği bir alan çalışacağı bir iş istemektedir. Gençlerimizin hareket ettiği hiç olmazsa boş vaktini spor yaparak değerlendirdiği, elinde bir kapalı spor salonu vardı. Yenisi yapılacak diye salon yerle bir edildi. Yaklaşık dört yıl oldu, hala yerinde yeller esmektedir. İhtiyaç olan bir şey yıkılıyorsa yerine yenisi yapılacaktır. Ama öyle olmadığı görülmüştür. Hiçbir hazırlık yapılmadan sudan sebeplerle mevcut kapalı spor salonu yıkılıyor. Okullarımız ve spor kulüplerimiz salonsuz bırakılıyor. Mağdur edilen Okullarımız ve kulüplerimiz aynı zamanda salon sporlarında ilimizin yüz akıdır. Bu öz verili gayret yüz üstü bırakılmıştır. Süreç böyle devam ederken İlçe spor müdürlüğümüzden Kapalı spor salonumuzun durumunu teşkilat olarak resmi yazı ile sorduk. Verilen cevap: Gençlik ve Spor Bakanlığımızın spor salonumuzun yapım işi yatırım programına alınmış olup proje ve yaklaşık maliyet çalışmaları devam ettiği, 2020 yılı içerisinde ihale yapılması öngörülmektedir, deniyor. Bu kadar zaman geçmiş hala bu noktada isek yapım için biz ne kadar bekleyeceğimiz belli değildir. Bu yazıyı bize gönderenler inşallah doğru bilgilerin altına imza atmıştır. Yaptığımız incelemede yazılanlarla mevcut durumun hiçbir alakasının olmadığı görülmüştür. İlçemiz Spor salonu yapımı 2020 yatırım programında yoktur. İhale ile ilgili şartlar oluşmamış çünkü ortada el tutulur böyle çalışmada yoktur. İş bitirici Milletvekillerimizin bu konuya eğilmelerini bekliyoruz” diye konuştu.
İyi Parti Bulancak İlçe Başkanı Nesim Çelik, “Ülkemizde yönetenlerin açmış olduğu derin yaralar var. İşsizlik, ekonomik, adaletsizlik, güvensizlik, yarın endişesi insanlarımızı son derece yormuştur.

Verilen sözlerin yerine getirilmemesi ayrı bir sorundur. Bu sorunlar yumağı İYİ PARTİ iktidarında ortadan kaldırılacaktır. İktidar yaptıkları ile değil sattıkları ve yıktıkları ile övünür hale gelmiş. Vatandaşlarımıza suni solunumla yaşayın denilmektedir” dedi.

Çelik yaptığı açıklamada “İlçemiz hareketli bir gençlik potansiyeline sahiptir. Bu gençlik hareket edeceği bir alan çalışacağı bir iş istemektedir. Gençlerimizin hareket ettiği hiç olmazsa boş vaktini spor yaparak değerlendirdiği, elinde bir kapalı spor salonu vardı. Yenisi yapılacak diye salon yerle bir edildi. Yaklaşık dört yıl oldu, hala yerinde yeller esmektedir. İhtiyaç olan bir şey yıkılıyorsa yerine yenisi yapılacaktır. Ama öyle olmadığı görülmüştür. Hiçbir hazırlık yapılmadan sudan sebeplerle mevcut kapalı spor salonu yıkılıyor. Okullarımız ve spor kulüplerimiz salonsuz bırakılıyor. Mağdur edilen Okullarımız ve kulüplerimiz aynı zamanda salon sporlarında ilimizin yüz akıdır. Bu öz verili gayret yüz üstü bırakılmıştır. Süreç böyle devam ederken İlçe spor müdürlüğümüzden Kapalı spor salonumuzun durumunu teşkilat olarak resmi yazı ile sorduk. Verilen cevap: Gençlik ve Spor Bakanlığımızın spor salonumuzun yapım işi yatırım programına alınmış olup proje ve yaklaşık maliyet çalışmaları devam ettiği, 2020 yılı içerisinde ihale yapılması öngörülmektedir, deniyor. Bu kadar zaman geçmiş hala bu noktada isek yapım için biz ne kadar bekleyeceğimiz belli değildir. Bu yazıyı bize gönderenler inşallah doğru bilgilerin altına imza atmıştır. Yaptığımız incelemede yazılanlarla mevcut durumun hiçbir alakasının olmadığı görülmüştür. İlçemiz Spor salonu yapımı 2020 yatırım programında yoktur. İhale ile ilgili şartlar oluşmamış çünkü ortada el tutulur böyle çalışmada yoktur. İş bitirici Milletvekillerimizin bu konuya eğilmelerini bekliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.