Spot Borsa Eylül ayında açılıyor

GÜNDEM 24.08.2017 - 14:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3633+ kez okundu.
 

Spot Borsa Eylül ayında açılıyor

AK Parti Milletvekili Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk Borsamızı ziyaret ederek,
...Eylül ayında hizmete başlayacak olan Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsası işleyişi ve çalışma prensipleri hakkında detaylı bilgi aldılar. Ziyarette, Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Harun Aydın, Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Muzaffer Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özcan Güre, Meclis Üyesi Halil Ak, Meclis Üyesi Erol Karadere, Meclis Üyesi Hüseyin Kahraman, Meclis Üyesi Mustafa Demirci, Meclis Üyesi Arslan Şenel hazır bulundu.
AK Parti Milletvekili Sabri Öztürk ve Cemal Öztürk Borsamızı ziyaret ederek,

...Eylül ayında hizmete başlayacak olan Giresun Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsası işleyişi ve çalışma prensipleri hakkında detaylı bilgi aldılar.

Ziyarette, Giresun Ticaret Borsası Meclis Başkanı Harun Aydın, Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Muzaffer Aydın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özcan Güre, Meclis Üyesi Halil Ak, Meclis Üyesi Erol Karadere, Meclis Üyesi Hüseyin Kahraman, Meclis Üyesi Mustafa Demirci, Meclis Üyesi Arslan Şenel hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.