Spot satış salonu eğitimleri başladı

GÜNDEM 14.08.2017 - 11:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3136+ kez okundu.
 

Spot satış salonu eğitimleri başladı

Giresun Ticaret Borsası tarafından yapılan Dünya’nın ilk Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsasında Satış salonu eğitimleri başladı.
Eylül ayında hizmete başlayacak olan sistemde nasıl işlem yapılacağı ve ekranların nasıl kullanılacağı hakkında seans simülasyonu ile eğitim verildi. Eğitimde konuşan Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, "Hepiniz evinize hoş geldiniz. Çok uzun zamandır beklediğimiz Elektronik Satış Salonumuz gördüğünüz gibi test eğitimler ile hizmete başladı. Eylül ayında fındığın gelmesiyle birlikte tam anlamıyla hizmete başlayacak. Sorularınız için Yazılım ekibimiz ve Borsa personelimiz her zaman yanınızda olacak. Şimdiden Bol ve Bereketli bir sezon diliyorum" dedi.
Giresun Ticaret Borsası tarafından yapılan Dünya’nın ilk Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsasında Satış salonu eğitimleri başladı.

Eylül ayında hizmete başlayacak olan sistemde nasıl işlem yapılacağı ve ekranların nasıl kullanılacağı hakkında seans simülasyonu ile eğitim verildi.

Eğitimde konuşan Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, "Hepiniz evinize hoş geldiniz. Çok uzun zamandır beklediğimiz Elektronik Satış Salonumuz gördüğünüz gibi test eğitimler ile hizmete başladı. Eylül ayında fındığın gelmesiyle birlikte tam anlamıyla hizmete başlayacak. Sorularınız için Yazılım ekibimiz ve Borsa personelimiz her zaman yanınızda olacak. Şimdiden Bol ve Bereketli bir sezon diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.