SU SORUNU BIKTIRDI!

GÜNDEM 26.10.2020 - 10:45, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2574+ kez okundu.
 

SU SORUNU BIKTIRDI!

Bulancak’a bağlı Yalıköy sakinleri uzun zamandır çözülemeyen su sorunundan şikayetçi. Yaşanan uzun süreli kesintiler, kesintilerin ardından bulanık ve çamurlu akan su vatandaşı canından bezdirmiş durumda.
Yalıköy sakinleri bir türlü çözülemeyen su probleminin artık yetkililer tarafından kalıcı bir şekilde çözülmesini istediklerini belirterek, haftada neredeyse 2-3 gün su kesintisinin yaşandığını, kesintinin ardından ise suların bir süre çamurlu aktığını ifade etti. Koronavirüs salgınının tekrar tırmanışa geçtiği bu günlerde en çok ihtiyacımız olan şeyin su ve hijyen olduğunu dile getiren Yalıköy Kerasus Sitesi sakinlerinden Neşe Çakar Erkin, “Su kesintisi ve bulanık su yüzünden duş alamaz, temizlik yapamaz olduk. 3 yıldır aynı yerde oturuyorum, 3 yıldır sorun devam ediyor. Hep kesinti, hep çamurlu su. Çamaşır makinelerimizin içi bile simsiyah oldu. Bu suları zaten içmiyoruz sürekli hazır su kullanıyoruz ama duş almak için de hazır su kullanamayız. Artık bir çözüm üretilsin, yetkililer sesimizi duysun” dedi.
Bulancak’a bağlı Yalıköy sakinleri uzun zamandır çözülemeyen su sorunundan şikayetçi. Yaşanan uzun süreli kesintiler, kesintilerin ardından bulanık ve çamurlu akan su vatandaşı canından bezdirmiş durumda.

Yalıköy sakinleri bir türlü çözülemeyen su probleminin artık yetkililer tarafından kalıcı bir şekilde çözülmesini istediklerini belirterek, haftada neredeyse 2-3 gün su kesintisinin yaşandığını, kesintinin ardından ise suların bir süre çamurlu aktığını ifade etti.

Koronavirüs salgınının tekrar tırmanışa geçtiği bu günlerde en çok ihtiyacımız olan şeyin su ve hijyen olduğunu dile getiren Yalıköy Kerasus Sitesi sakinlerinden Neşe Çakar Erkin, “Su kesintisi ve bulanık su yüzünden duş alamaz, temizlik yapamaz olduk. 3 yıldır aynı yerde oturuyorum, 3 yıldır sorun devam ediyor. Hep kesinti, hep çamurlu su. Çamaşır makinelerimizin içi bile simsiyah oldu. Bu suları zaten içmiyoruz sürekli hazır su kullanıyoruz ama duş almak için de hazır su kullanamayız. Artık bir çözüm üretilsin, yetkililer sesimizi duysun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.