SU VE KANALİZASYON EKİPLERİ HER YERDE

GÜNDEM 28.05.2020 - 15:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2633+ kez okundu.
 

SU VE KANALİZASYON EKİPLERİ HER YERDE

Giresun Belediyesi şehir genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Olası su taşkınlarına önlem amacıyla yağmur suyu hattı çalışmalarına ağırlık veren Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bulancak durağı mevkiinde yağmur suyu ve boy ızgara çalışması yürütüyor. Ekipler, ayrıca Hacısiyam Mahallesi Begonya Sokakta da kanalizasyon yenileme çalışması başlattı. Yetkililer her iki çalışmanın kısa zamanda tamamlanmasının hedeflendiğini belirterek: “ Ekiplerimiz şehri karış karış tarayarak, ihtiyaç olan bölgeleri tespit ettikten sonra aciliyet sırasına göre çalışmaları başlatıyoruz.” dediler.
Giresun Belediyesi şehir genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Olası su taşkınlarına önlem amacıyla yağmur suyu hattı çalışmalarına ağırlık veren Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Bulancak durağı mevkiinde yağmur suyu ve boy ızgara çalışması yürütüyor.

Ekipler, ayrıca Hacısiyam Mahallesi Begonya Sokakta da kanalizasyon yenileme çalışması başlattı.

Yetkililer her iki çalışmanın kısa zamanda tamamlanmasının hedeflendiğini belirterek: “ Ekiplerimiz şehri karış karış tarayarak, ihtiyaç olan bölgeleri tespit ettikten sonra aciliyet sırasına göre çalışmaları başlatıyoruz.” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.