Şube Müdürüne hoş geldin ziyareti

GÜNDEM 03.08.2017 - 14:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2809+ kez okundu.
 

Şube Müdürüne hoş geldin ziyareti

Kısa bir süre önce Bulancak İlçe Milli Eğitim Şube müdürü olarak göreve başlayan İsmail Sarıgül’ü,
...makamında ziyaret eden Bulancak Cumhuriyet İlkokulu müdürü Bayram Köksal,Yardımcıları Mustafa Demir ve Fatih Tanış  ile birlikte 'hayırlı olsun' dediler. Okul Müdürü Bayram Köksal Bulancak’ta görev yapmanın-yaşamanın bir ayrılacak olduğunu söyledi. Özellikle orta öğretimdeki öğrencilerin, geçmiş yıllardaki başarı durumu değerlendiren Müdür Köksal, "Çocuklarımızı geleceğe hazırlarken bir yandan sınav sistemine, diğer yandan da hayata ve sosyal yaşama adapte etmeye çalışıyoruz" dedi. Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Bulancak  İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürü İsmail Sarıgül ise, bura doğumlu olduğunu ve memleketini iyi tanıdığını  belirterek; "İnşallah gelecek eğitim-öğretim yılı ile birlikte başarı grafiğimiz daha da yükselecek" dedi. Ziyaret, karşılıklı sohbet ve toplu fotoğraf çekimi ile birlikte sona erdi.
Kısa bir süre önce Bulancak İlçe Milli Eğitim Şube müdürü olarak göreve başlayan İsmail Sarıgül’ü,

...makamında ziyaret eden Bulancak Cumhuriyet İlkokulu müdürü Bayram Köksal,Yardımcıları Mustafa Demir ve Fatih Tanış  ile birlikte 'hayırlı olsun' dediler. Okul Müdürü Bayram Köksal Bulancak’ta görev yapmanın-yaşamanın bir ayrılacak olduğunu söyledi. Özellikle orta öğretimdeki öğrencilerin, geçmiş yıllardaki başarı durumu değerlendiren Müdür Köksal, "Çocuklarımızı geleceğe hazırlarken bir yandan sınav sistemine, diğer yandan da hayata ve sosyal yaşama adapte etmeye çalışıyoruz" dedi.

Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Bulancak  İlçe Milli Eğitim Şube  Müdürü İsmail Sarıgül ise, bura doğumlu olduğunu ve memleketini iyi tanıdığını  belirterek; "İnşallah gelecek eğitim-öğretim yılı ile birlikte başarı grafiğimiz daha da yükselecek" dedi. Ziyaret, karşılıklı sohbet ve toplu fotoğraf çekimi ile birlikte sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.