SYDV’den Seçim duyurusu

GÜNDEM 06.12.2019 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2706+ kez okundu.
 

SYDV’den Seçim duyurusu

Giresun Merkezinde faaliyette bulunan Yardımlaşma Dernekleri ve Vakıf Temsilcilikleri arasından; 19 Aralık Perşembe günü saat 10:00’ da Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünde Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Seçimi yapılacak.
Mütevelli Heyeti Üyesi Seçimi ile ilgili Sivil Toplumla İlişkiler  Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle: 5263 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri hakkındaki Kanunun 19. Maddesi uyarınca, Sosyal Dayanışma Vakıflarının mütevelli heyetlerinde görev alacak sivil üyelerin ( sivil toplum kuruluşu temsilcileri, köy / mahalle muhtarları ve hayırsever vatandaşlar ) her faaliyet dönemi için yeniden seçilmeleri gerekir denmektedir.  İl Merkezinde bulunan amacı; fakru zaruret içinde ve muhtaç durumda bulunan vatandaşlara yardım etmek olan Dernek ve Vakıf temsilcileri arasından, 19 Aralık 2019 Perşembe  günü saat 10: 00’ da İl Sivil Toplumla İlişkiler  Müdürlüğünde mütevelli heyeti seçimi yapılacaktır. İl Merkezinde faaliyet gösteren Yardımlaşma amaçlı Dernek ve Vakıflara duyurulur.  
Giresun Merkezinde faaliyette bulunan Yardımlaşma Dernekleri ve Vakıf Temsilcilikleri arasından; 19 Aralık Perşembe günü saat 10:00’ da Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünde Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Seçimi yapılacak.

Mütevelli Heyeti Üyesi Seçimi ile ilgili Sivil Toplumla İlişkiler  Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle: 5263 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri hakkındaki Kanunun 19. Maddesi uyarınca, Sosyal Dayanışma Vakıflarının mütevelli heyetlerinde görev alacak sivil üyelerin ( sivil toplum kuruluşu temsilcileri, köy / mahalle muhtarları ve hayırsever vatandaşlar ) her faaliyet dönemi için yeniden seçilmeleri gerekir denmektedir. 

İl Merkezinde bulunan amacı; fakru zaruret içinde ve muhtaç durumda bulunan vatandaşlara yardım etmek olan Dernek ve Vakıf temsilcileri arasından, 19 Aralık 2019 Perşembe  günü saat 10: 00’ da İl Sivil Toplumla İlişkiler  Müdürlüğünde mütevelli heyeti seçimi yapılacaktır.

İl Merkezinde faaliyet gösteren Yardımlaşma amaçlı Dernek ve Vakıflara duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.