'TAKIMA SAHİP ÇIKANIN YANINDAYIZ'

SPOR 03.08.2017 - 13:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3014+ kez okundu.
 

'TAKIMA SAHİP ÇIKANIN YANINDAYIZ'

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, takıma sahip çıkan kim varsa yanlarında yer alacaklarını söyledi.
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, gazetemizi ziyaret ederek gündeme dair açıklamalarda bulundu. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'a konuşan Başkan Yakar Bulancakspor'un içinde bulunduğu zor durumun farkında olduğunu kaydederek, "Bizim kanalımızdan 150 bin TL. gibi bir bütçe oluşturup, takıma sahip çıkana vereceğiz" dedi. 'Şehrin tamamı takıma sahip çıkmalı' Bulancakspor'un 9 yıldır BAL liginde zor ve sıkıntılı bir süreç yaşadığını dile getiren Başkan Yakar, "Gönül istiyor ki Bulancakspor, 3. lige çıksın, bir geliri olsun ve bir üst ligde temsil edilsin. 9 senedir bu kulübe başkanlık yapan bütün arkadaşlar iyi niyetle ve her türlü imkanlarını seferber ederek, gayret göstermişlerdir. Ancak netice alınmamıştır. Futbolda bütün olarak bir araya gelinmelidir. Maddi imkanlar, şans, şehrin tamamının takıma sahip çıkması gerekiyor. Bunlar gerçekleştiğinde ancak takım bir üst lige çıkabilir. Ve bizde göreve geldiğimiz günden beri ciddi anlamda takımın bir üst lige çıkması için destek verdik. Yine de bu şanlı ismin zirvede olması için destek vereceğiz. Ancak bir gerçek var. o da şu; bu sadece Bulancak belediye başkanının sorumluluğunda olan bir konu değil. Sadece belediye başkanının üzerine bu yükü yükleyip bu işten soyutlanmak doğru değil. Bizim bu konuda ki tavrımız nettir. Kulübü kim alacaksa kim sahiplenecekse, insan ayrımı yapmaksızın ki bu zaten söz konusu olamaz. Bundan öncekilere ne destek verdiysek hepsine vereceğiz. Daha net bir ifadeyle bizim kanalımızdan 150 Bin TL. gibi bir bütçe oluşturup takıma sahip çıkanlara vereceğiz" diye konuştu. 'Bu takıma en az 10 milyon para harcandı' Bu konuda ilçe kaymakamı Niyazi Ulugölge'nin de desteği olacağını aktaran Başkan Yakar, "Sporla ilgili kaymakam beyin de desteği olacaktır. Oturup eleştirme yerine bu konularda Bulancaklı bir araya gelip bu konuyu üstlenecek. Biz spor konusunda özellikle belediye olarak gerekeni fazlasıyla yaptığımıza inanıyoruz. Yaz spor okullarımızda sınırsız gencimize hizmet veriyoruz. Voleybol takımımız 1. ligde mücadele ediyor. Ve bu takım çok iyi gidiyor. Yüzme takımımız var. Bünyemizde oluşturmak istediğimiz güreş takımımız var, basketbol takımı oluşturmaya çalışıyoruz. Ama bunlar maliyeti sıfır olan spor alanları ve daha çok tabana yayılarak daha çok insanın spor yapması sağlanıyor. Ama 9 senede bu takıma en az 10 milyon para harcanmıştır. Bu 10 milyonun hiçbir şekilde de geri dönüşümü yoktur" ifadelerini kullandı. Başkan Yakar son olarak her şeye rağmen bu kulübe gerekli desteğin verildiğini fakat bu memleketin çocuklarının bile kader maçlarında takımlarını yalnız bıraktıklarını gördüklerini ifade ederek üzüntülerini dile getirdi. 
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, takıma sahip çıkan kim varsa yanlarında yer alacaklarını söyledi.

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, gazetemizi ziyaret ederek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız'a konuşan Başkan Yakar Bulancakspor'un içinde bulunduğu zor durumun farkında olduğunu kaydederek, "Bizim kanalımızdan 150 bin TL. gibi bir bütçe oluşturup, takıma sahip çıkana vereceğiz" dedi.

'Şehrin tamamı takıma sahip çıkmalı'

Bulancakspor'un 9 yıldır BAL liginde zor ve sıkıntılı bir süreç yaşadığını dile getiren Başkan Yakar, "Gönül istiyor ki Bulancakspor, 3. lige çıksın, bir geliri olsun ve bir üst ligde temsil edilsin. 9 senedir bu kulübe başkanlık yapan bütün arkadaşlar iyi niyetle ve her türlü imkanlarını seferber ederek, gayret göstermişlerdir. Ancak netice alınmamıştır. Futbolda bütün olarak bir araya gelinmelidir. Maddi imkanlar, şans, şehrin tamamının takıma sahip çıkması gerekiyor. Bunlar gerçekleştiğinde ancak takım bir üst lige çıkabilir. Ve bizde göreve geldiğimiz günden beri ciddi anlamda takımın bir üst lige çıkması için destek verdik. Yine de bu şanlı ismin zirvede olması için destek vereceğiz. Ancak bir gerçek var. o da şu; bu sadece Bulancak belediye başkanının sorumluluğunda olan bir konu değil. Sadece belediye başkanının üzerine bu yükü yükleyip bu işten soyutlanmak doğru değil. Bizim bu konuda ki tavrımız nettir. Kulübü kim alacaksa kim sahiplenecekse, insan ayrımı yapmaksızın ki bu zaten söz konusu olamaz. Bundan öncekilere ne destek verdiysek hepsine vereceğiz. Daha net bir ifadeyle bizim kanalımızdan 150 Bin TL. gibi bir bütçe oluşturup takıma sahip çıkanlara vereceğiz" diye konuştu.

'Bu takıma en az 10 milyon para harcandı'

Bu konuda ilçe kaymakamı Niyazi Ulugölge'nin de desteği olacağını aktaran Başkan Yakar, "Sporla ilgili kaymakam beyin de desteği olacaktır. Oturup eleştirme yerine bu konularda Bulancaklı bir araya gelip bu konuyu üstlenecek. Biz spor konusunda özellikle belediye olarak gerekeni fazlasıyla yaptığımıza inanıyoruz. Yaz spor okullarımızda sınırsız gencimize hizmet veriyoruz. Voleybol takımımız 1. ligde mücadele ediyor. Ve bu takım çok iyi gidiyor. Yüzme takımımız var. Bünyemizde oluşturmak istediğimiz güreş takımımız var, basketbol takımı oluşturmaya çalışıyoruz. Ama bunlar maliyeti sıfır olan spor alanları ve daha çok tabana yayılarak daha çok insanın spor yapması sağlanıyor. Ama 9 senede bu takıma en az 10 milyon para harcanmıştır. Bu 10 milyonun hiçbir şekilde de geri dönüşümü yoktur" ifadelerini kullandı.

Başkan Yakar son olarak her şeye rağmen bu kulübe gerekli desteğin verildiğini fakat bu memleketin çocuklarının bile kader maçlarında takımlarını yalnız bıraktıklarını gördüklerini ifade ederek üzüntülerini dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.