Talipli Köyü’nün Doğa Turizmine açılması isteniyor

GÜNDEM 13.11.2018 - 16:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3641+ kez okundu.
 

Talipli Köyü’nün Doğa Turizmine açılması isteniyor

Bulancak Talipli Köyü Platformu’ndan Sosyolog Emrah Tepe, Kültür ve Turizm Bakanlığına çağrı yaparak,
Talipli Köyü Şahin Deresinin Doğa Turizmine açılmasını ve dere yatağının incelenerek, çalışma başlatılması için harekete geçtiklerini ifade etti. Tepe gazetemize yaptığı açıklamada “Giresun ili Bulancak ilçesi Talipli Köyü Şahin deresinin doğa turizmine açılmasını ve dere yatağının incelenmesi için çalışma başlatılmasını istiyoruz. 3 değirmen kalıntısı 1 büyük şelale ve 2 küçük şelale Bulancak Dikmen Tepesine çıkan parkur üzerindedir. Parkur Bulancak için doğa harikası olup, 4 mevsim için turizm faaliyetlerine elverişlidir. Doğa sporları ile uğraşan ilgi duyan yerli yabancı turistlerin bu bakir cazibe alanına çekilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.
Bulancak Talipli Köyü Platformu’ndan Sosyolog Emrah Tepe, Kültür ve Turizm Bakanlığına çağrı yaparak,

Talipli Köyü Şahin Deresinin Doğa Turizmine açılmasını ve dere yatağının incelenerek, çalışma başlatılması için harekete geçtiklerini ifade etti.

Tepe gazetemize yaptığı açıklamada “Giresun ili Bulancak ilçesi Talipli Köyü Şahin deresinin doğa turizmine açılmasını ve dere yatağının incelenmesi için çalışma başlatılmasını istiyoruz. 3 değirmen kalıntısı 1 büyük şelale ve 2 küçük şelale Bulancak Dikmen Tepesine çıkan parkur üzerindedir. Parkur Bulancak için doğa harikası olup, 4 mevsim için turizm faaliyetlerine elverişlidir. Doğa sporları ile uğraşan ilgi duyan yerli yabancı turistlerin bu bakir cazibe alanına çekilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.