Taraftarımızla 3 puana talibiz

SPOR 18.09.2017 - 14:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2402+ kez okundu.
 

Taraftarımızla 3 puana talibiz

1926 Bulancakspor Basın Sözcüsü Mustafa Taranoğlu, bu hafta sonu kendi sahalarında ligin ilk maçı olan Sinopspor ile karşılaşacaklarını söyledi.
Takımın çift antrenmanla müsabakaya hazırlandığını kaydeden Taranoğlu, ilk maçta galip gelerek 3 puanı hanelerine yazdırmak istediklerini belirtti. Ligin iddialı ekiplerinden olan Sinopspor'a sahalarında fırsat vermeyeceklerini kaydeden Taranoğlu, "Bütün Bulancak halkını Pazar günü oynanacak müsabakaya bekliyoruz. Bu takım hepimizin bir marka değeridir. Bulancakspor Bulancak halkının destekleriyle ligde yerini koruyacaktır. O yüzden hepinizin desteklerine ihtiyacımız var. Unutulmamalıdır ki, bir takımın 13. oyuncusu her zaman arkasında ki güçlü taraftarlarıdır" dedi. Öte yandan Taranoğlu, saha reklamlarına destek veren Bulancak halkına da teşekkür ederken, bu işe herkesin sahip çıkması gerektiğini ve boş kalan yerlere Bulancaklı esnaf ve işadamlarının destek olmasını beklediklerini ifade etti. 
1926 Bulancakspor Basın Sözcüsü Mustafa Taranoğlu, bu hafta sonu kendi sahalarında ligin ilk maçı olan Sinopspor ile karşılaşacaklarını söyledi.

Takımın çift antrenmanla müsabakaya hazırlandığını kaydeden Taranoğlu, ilk maçta galip gelerek 3 puanı hanelerine yazdırmak istediklerini belirtti. Ligin iddialı ekiplerinden olan Sinopspor'a sahalarında fırsat vermeyeceklerini kaydeden Taranoğlu, "Bütün Bulancak halkını Pazar günü oynanacak müsabakaya bekliyoruz. Bu takım hepimizin bir marka değeridir. Bulancakspor Bulancak halkının destekleriyle ligde yerini koruyacaktır. O yüzden hepinizin desteklerine ihtiyacımız var. Unutulmamalıdır ki, bir takımın 13. oyuncusu her zaman arkasında ki güçlü taraftarlarıdır" dedi.

Öte yandan Taranoğlu, saha reklamlarına destek veren Bulancak halkına da teşekkür ederken, bu işe herkesin sahip çıkması gerektiğini ve boş kalan yerlere Bulancaklı esnaf ve işadamlarının destek olmasını beklediklerini ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.