Tehlike devam ediyor

GÜNDEM 13.06.2018 - 11:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2732+ kez okundu.
 

Tehlike devam ediyor

AK Parti Giresun Milletvekili ve Adayı Cemal Öztürk, Yağlıdere ilçesine bağlı Sınır köyünü ziyaret etti. Köy sakinleri ile sohbet eden Öztürk, 24 Haziran'daki seçimler için destek istedi.
Ardından Yağlıdere Belediyesi tarafından düzenlenen halk iftarına katılan Öztürk, iftar sonrası yaptığı konuşmasında,‘’Bizim alnımız ak, yüzümüz ak. Yaptıklarımız ortada. Allah’a şükür bütün dünyaya karşı destanlarımızı yazıyoruz. Bunu hep beraber yazıyoruz. Kahramanlar sizlersiniz. Allah’a çok şükür ki bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın arkadaşlarıyız, kardeşleriyiz, dostlarıyız.’’dedi. AK Parti’nin 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağını söyleyen Öztürk;’’ En son IMF’e olan borçlar bitti, Türkiye büyüme rekorları kırdı. Ama bir an da İstanbul Taksim’deki birkaç ağacı bahane ederek Türkiye’nin altını üstüne getirdiler. Gezi olayları. Bunlar hep planlı programlı Türkiye’ye kurulmuş suikastlardır. Ardından yine hükümeti itibarsızlaştırmak için emniyet üzerinden daha sonra ise yargı üzerinden 17-25 Aralık sürecinde hükümeti yine istifaya zorladılar. Yetmedi en son ne oldu 15 Temmuz ihanet girişimi. Askerimizin üniformasını giymiş ihanet şebekeleri ile meclisi bombaladılar. 249 kardeşimiz şehit oldu. 2196 kardeşimiz gazi oldu. Ama milletimizin duasıyla, sizlerin duasıyla, Cenab-ı Allah’ın yardımıyla biz bunları atlattık. Millet, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a dedi ki; “Dik dur eğilme bu millet seninle”. Sayın Cumhurbaşkanımız dik durdu ve neticede hep birlikte başardık. Ama tehlike devam ediyor. Şimdi o suikast ekonomi üzerinden yapılıyor. Ekonomi üzerinden her gün Türkiye’de milleti korkutmaya, ürkütmeye çalışıyorlar. Moralimizi bozmaya çalışıyorlar. O yüzden 24 Haziran çok önemli, sandık çok önemli, bir oy çok önemli. Onun için dik duracağız, sandıklarımıza sahip çıkacağız. Herkese bu meseleyi anlatacağız ve Allah’ın izniyle 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağız.’’diye konuştu.
AK Parti Giresun Milletvekili ve Adayı Cemal Öztürk, Yağlıdere ilçesine bağlı Sınır köyünü ziyaret etti. Köy sakinleri ile sohbet eden Öztürk, 24 Haziran'daki seçimler için destek istedi.

Ardından Yağlıdere Belediyesi tarafından düzenlenen halk iftarına katılan Öztürk, iftar sonrası yaptığı konuşmasında,‘’Bizim alnımız ak, yüzümüz ak. Yaptıklarımız ortada. Allah’a şükür bütün dünyaya karşı destanlarımızı yazıyoruz. Bunu hep beraber yazıyoruz. Kahramanlar sizlersiniz. Allah’a çok şükür ki bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın arkadaşlarıyız, kardeşleriyiz, dostlarıyız.’’dedi.

AK Parti’nin 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağını söyleyen Öztürk;’’ En son IMF’e olan borçlar bitti, Türkiye büyüme rekorları kırdı. Ama bir an da İstanbul Taksim’deki birkaç ağacı bahane ederek Türkiye’nin altını üstüne getirdiler. Gezi olayları. Bunlar hep planlı programlı Türkiye’ye kurulmuş suikastlardır. Ardından yine hükümeti itibarsızlaştırmak için emniyet üzerinden daha sonra ise yargı üzerinden 17-25 Aralık sürecinde hükümeti yine istifaya zorladılar. Yetmedi en son ne oldu 15 Temmuz ihanet girişimi. Askerimizin üniformasını giymiş ihanet şebekeleri ile meclisi bombaladılar. 249 kardeşimiz şehit oldu. 2196 kardeşimiz gazi oldu. Ama milletimizin duasıyla, sizlerin duasıyla, Cenab-ı Allah’ın yardımıyla biz bunları atlattık. Millet, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a dedi ki; “Dik dur eğilme bu millet seninle”. Sayın Cumhurbaşkanımız dik durdu ve neticede hep birlikte başardık. Ama tehlike devam ediyor. Şimdi o suikast ekonomi üzerinden yapılıyor. Ekonomi üzerinden her gün Türkiye’de milleti korkutmaya, ürkütmeye çalışıyorlar. Moralimizi bozmaya çalışıyorlar.

O yüzden 24 Haziran çok önemli, sandık çok önemli, bir oy çok önemli. Onun için dik duracağız, sandıklarımıza sahip çıkacağız. Herkese bu meseleyi anlatacağız ve Allah’ın izniyle 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağız.’’diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.