Tek yürek Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız

SİYASET 02.03.2020 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3189+ kez okundu.
 

Tek yürek Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Tüm Keşaplılar olarak, tek yürek Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız” dedi.
Şehit askerlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de başsağlığı dileyen Emür, gazilere ise geçmiş olsun dileklerini iletti.  Başkan Emür, Mehmetçiğin, vatan toprakları ve Türk milletinin güvenliği için Suriye’de bulunduğuna işaret ederek, Keşap halkı olarak her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını dile getirdi. Kalplerinin Suriye’deki Mehmetçikle bir attığını ve kahraman askerler için dualar ettiklerini ifade eden Emür, şöyle konuştu; “Tüm Keşaplılar olarak Tek yürek Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız. Dualarımız ve kalbimiz askerlerimizledir. İstiklalimiz ve istikbalimiz için teröre karşı mücadelemiz sınırlarımız içinde de dışında da kesintisiz ve tavizsiz şekilde sürecektir. Ülkemizi ve sınırlarımızı tehdit eden her türlü terör unsurlarını etkisiz hale getirmek için gerekli adımlar Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde atıldı. Keşap olarak Mehmetçiğimizin duacısı ve Bahar Kalkanı Harekatı’nın destekçisiyiz. Zafer her zaman birliğini koruyan aziz milletimizin olacaktır”
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, “Tüm Keşaplılar olarak, tek yürek Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız” dedi.

Şehit askerlere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine de başsağlığı dileyen Emür, gazilere ise geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Başkan Emür, Mehmetçiğin, vatan toprakları ve Türk milletinin güvenliği için Suriye’de bulunduğuna işaret ederek, Keşap halkı olarak her zaman Mehmetçiğin yanında olduklarını dile getirdi.

Kalplerinin Suriye’deki Mehmetçikle bir attığını ve kahraman askerler için dualar ettiklerini ifade eden Emür, şöyle konuştu; “Tüm Keşaplılar olarak Tek yürek Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız. Dualarımız ve kalbimiz askerlerimizledir. İstiklalimiz ve istikbalimiz için teröre karşı mücadelemiz sınırlarımız içinde de dışında da kesintisiz ve tavizsiz şekilde sürecektir. Ülkemizi ve sınırlarımızı tehdit eden her türlü terör unsurlarını etkisiz hale getirmek için gerekli adımlar Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde atıldı. Keşap olarak Mehmetçiğimizin duacısı ve Bahar Kalkanı Harekatı’nın destekçisiyiz. Zafer her zaman birliğini koruyan aziz milletimizin olacaktır”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.