TEŞEKKÜRLER GİRESUN

SİYASET 25.03.2019 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2590+ kez okundu.
 

TEŞEKKÜRLER GİRESUN

Cumhur İttifakı AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Belediyesi hizmet binasını ziyaret ederek, çalışan personellere karanfil dağıttı.
Şenlikoğlu, “Artık 2019 yerel seçim kampanyasının sonlarına yaklaştık.  Seçmenin çoğu kararını verdi. Seçim çalışmalarımız kapsamında herkese ulaşmaya çalıştık. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamaya gayret ettik. Sokak sokak, cadde cadde dolaşarak, evlere ve iş yerlerine giderek, halkımızla kucaklaştık, gönül birlikteliği yaptık. Gittiğimiz her yerde, çaldığımız her kapıda bizlere gösterilen güven ve ilgi ile sorumluluğumuzun daha da arttığına şahit oldu. Öncelikle bu süreçte bizlerden ilgisini esirgemeyen meslek odalarına, sivil toplum kuruluşlarına, kanaat önderlerine, esnafımıza, memurumuza, işçimize, emeklimize, gençlerimize ve bütün halkımıza canı gönülden teşekkür ederim” dedi. Şenlikoğlu, “Hepimiz bu şehirde son 10 yıldır Giresun’un nasıl çevresindeki illerden geri kaldığını konuşur olduk. Seçim çalışmalarımda en çok bu geri kalmışlık konu oldu. Giresun Altınordu ilçesinden geri kaldığı gibi Ünye’den ve Fatsa’dan da geri kalmış durumda. Bunda tabi ki belediye hizmetlerinin yetersizliği ve belediyenin şehrin dinamiklerini organize edememesinin rolü çok büyük oldu. Bu kötü gidişi tersine çevireceğiz. Bunun için çalışıyoruz. Maket yapmaya değil, gerçek projeleri hayata geçirmek için geliyoruz. Bir kişinin değil bütün şehrin yüzü gülsün diye geliyoruz. Bunu birlikte başaracağız” diye konuştu.  
Cumhur İttifakı AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun Belediyesi hizmet binasını ziyaret ederek, çalışan personellere karanfil dağıttı.

Şenlikoğlu, “Artık 2019 yerel seçim kampanyasının sonlarına yaklaştık.  Seçmenin çoğu kararını verdi. Seçim çalışmalarımız kapsamında herkese ulaşmaya çalıştık. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamaya gayret ettik. Sokak sokak, cadde cadde dolaşarak, evlere ve iş yerlerine giderek, halkımızla kucaklaştık, gönül birlikteliği yaptık. Gittiğimiz her yerde, çaldığımız her kapıda bizlere gösterilen güven ve ilgi ile sorumluluğumuzun daha da arttığına şahit oldu. Öncelikle bu süreçte bizlerden ilgisini esirgemeyen meslek odalarına, sivil toplum kuruluşlarına, kanaat önderlerine, esnafımıza, memurumuza, işçimize, emeklimize, gençlerimize ve bütün halkımıza canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Şenlikoğlu, “Hepimiz bu şehirde son 10 yıldır Giresun’un nasıl çevresindeki illerden geri kaldığını konuşur olduk. Seçim çalışmalarımda en çok bu geri kalmışlık konu oldu. Giresun Altınordu ilçesinden geri kaldığı gibi Ünye’den ve Fatsa’dan da geri kalmış durumda. Bunda tabi ki belediye hizmetlerinin yetersizliği ve belediyenin şehrin dinamiklerini organize edememesinin rolü çok büyük oldu. Bu kötü gidişi tersine çevireceğiz. Bunun için çalışıyoruz. Maket yapmaya değil, gerçek projeleri hayata geçirmek için geliyoruz. Bir kişinin değil bütün şehrin yüzü gülsün diye geliyoruz. Bunu birlikte başaracağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.