Teşekkürler Nurettin Canikli

SPOR 15.01.2018 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3501+ kez okundu.
 

Teşekkürler Nurettin Canikli

Giresunspor, Ahmet Şahin ve Muhammet Reis’in ardından Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin büyük destekleriyle bonservisi Süper Lig ekibi Atiker Konyaspor’da bulunan Abdulkerim Bardakçı’yı da kadrosuna katmayı başardı.
TFF 1. Lig’de gözünü şampiyonluğa diken Akın Çorap Giresunspor, Abdulkerim Bardakçı transferinde mutlu sona ulaştı. Yeşil Beyazlılar, Abdulkerim Bardakçı’ya resmi imzayı Antalya’da attırdı. Birçok takımın peşinden koştuğu Abdulkerim Bardakçı transferinde de diğer transferlerde olduğu gibi Akın Çorap Giresunspor’un en büyük destekçisi Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin kilit rol oynadığı öğrenildi. Akın Çorap Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, "Abdulkerim Bardakçı sezon sonuna kadar Giresunspor’da. Öncelikle bu transfer hem camiamıza hem de Abdulkerim Bardakçı’ya hayırlı uğurlu olsun" dedi. Yaptıkları transferlerde Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin çok büyük desteklerini gördüklerinin altını çizen Bozbağ, "Yaptığımız transferlerin gerçekleşmesinde Giresunspor’umuzun en büyük destekçisi Milli Savunma Bakanımız Sayın Nurettin Canikli’nin çok büyük desteklerini görüyoruz. Şahsım, yönetim kurulum ve Giresunspor camiası adına Sayın Bakanımıza bizlere sağladığı destekler için bir kez daha sonsuz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Giresunspor, Ahmet Şahin ve Muhammet Reis’in ardından Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin büyük destekleriyle bonservisi Süper Lig ekibi Atiker Konyaspor’da bulunan Abdulkerim Bardakçı’yı da kadrosuna katmayı başardı.

TFF 1. Lig’de gözünü şampiyonluğa diken Akın Çorap Giresunspor, Abdulkerim Bardakçı transferinde mutlu sona ulaştı. Yeşil Beyazlılar, Abdulkerim Bardakçı’ya resmi imzayı Antalya’da attırdı. Birçok takımın peşinden koştuğu Abdulkerim Bardakçı transferinde de diğer transferlerde olduğu gibi Akın Çorap Giresunspor’un en büyük destekçisi Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin kilit rol oynadığı öğrenildi. Akın Çorap Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, "Abdulkerim Bardakçı sezon sonuna kadar Giresunspor’da. Öncelikle bu transfer hem camiamıza hem de Abdulkerim Bardakçı’ya hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yaptıkları transferlerde Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin çok büyük desteklerini gördüklerinin altını çizen Bozbağ, "Yaptığımız transferlerin gerçekleşmesinde Giresunspor’umuzun en büyük destekçisi Milli Savunma Bakanımız Sayın Nurettin Canikli’nin çok büyük desteklerini görüyoruz. Şahsım, yönetim kurulum ve Giresunspor camiası adına Sayın Bakanımıza bizlere sağladığı destekler için bir kez daha sonsuz teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.