TEŞEKKÜRLER PİRAZİZ

GÜNDEM 01.05.2019 - 16:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3577+ kez okundu.
 

TEŞEKKÜRLER PİRAZİZ

Saadet Partisi Piraziz İlçe Başkanı Cevat Gündoğdu 31 Mart 2019 yapılan yerel seçim sonrası Piraziz halkına teşekkür etti.
Gündoğdu konuşmasında ‘Dünya kurulduğundan günümüze kadar hakla kuvvetin, doğru ile yanlışın mücadelesi verilmiş, kıyamet saniyesine kadar bu mücadele devam edecektir. Düşüncemiz görüşümüz inancımız ne olursa olsun bu bir hükümdür. Ey aziz milletimiz. Değerli seçmenimiz. Beyefendiler,  hanım efendiler. Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençler. 31 Mart 2019 yapılan yerel seçimi geride bıraktık. Çıkan sonucun; önce ilimize, ilçemize, ülkemize ve İslam dünyamıza hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ederim. Tüm seçmenlerimize en kalbi sevgi ve muhabbetimizi, saygılarımızı sunar iki cihan saadetler diliyoruz. Değerli seçmenimiz bilindiği gibi her iradeye dayalı seçme seçilme olan mahalli idareler Belediye Başkanı Belediye Meclisi İl genel meclisi Muhtarlık seçimini geride bırakmış bulunmaktayız. Genelinde 1387 seçim bölgesinde hiçbir parti ile koalisyon yapmadan tek başımıza seçime girmemize rağmen; İktidarın ısrarla taraflı ve yanlı olarak, bütün Devlet imkânlarını kullanmalarına rağmen, Saadet Partisi PKK Hadep ile beraber olduğu, yalan haberlerle tüm televizyonları yazılı basını kullanarak Halkı yanıltmıştır. Bundan dolayı bizleri derinden üzmüştür. 82 milyonu kardeş bilip bağrımıza basarak bir seçim kampanyasını sizinle yürüttük. Zaman, zaman evlerinize, iş yerlerinize misafir olduk. Bizi hoşgörünüzle, güler yüzle kapılarınızı sonuna kadar açarak karşıladınız. Yıllarca sizlere eğilmeden, bükülmeden, değişmeden her insanı yakından ilgilendiren; önce ahlak ve maneviyat, ezen değil ezdirmeyen, öldüren değil dirilten, sömüren değil adil paylaşımlı olan ekonomik dengelerin kurulması için hazırladığımız broşürlerimizi büyük heyecan ve duygu içinde aldınız, okudunuz. Benimsediniz. Ben oyumu kesin karala Saadet Partisine vermem lazım, bu benim iki Dünyamı, geleceğimi çok yakından ilgilendiriyor dediniz. Ancak anti demokratik ve adil olmayan, rüşvetin, yolsuzluğun ve israfın olmadığı bir belediye seçimlerini geride bıraktık. Görsel ve yazılı medya bombardımanın tesiri altında bir seçim yarışı ile seçime girdik. Diğer siyasi partiler, bütün Devlet imkânlarını sonuna kadar kullanırken; Biz Saadet Partisi olarak cebimizin son kuruşuna kadar, hanım kardeşlerimizin düğün takılarını, nişan yüzüklerine kadar seçim bütçesine ekleyerek en güzel seçim kampanyasını yürüttük. Öncelikle seçmenimize, Milli Görüş davasına bir sevda edinmiş kardeşlerimize, tüm halkımıza en derin kalbi duygularımızla hürmet, saygı ve muhabbetlerimizi sunarım’dedi.  
Saadet Partisi Piraziz İlçe Başkanı Cevat Gündoğdu 31 Mart 2019 yapılan yerel seçim sonrası Piraziz halkına teşekkür etti.

Gündoğdu konuşmasında ‘Dünya kurulduğundan günümüze kadar hakla kuvvetin, doğru ile yanlışın mücadelesi verilmiş, kıyamet saniyesine kadar bu mücadele devam edecektir. Düşüncemiz görüşümüz inancımız ne olursa olsun bu bir hükümdür. Ey aziz milletimiz. Değerli seçmenimiz. Beyefendiler,  hanım efendiler. Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençler. 31 Mart 2019 yapılan yerel seçimi geride bıraktık. Çıkan sonucun; önce ilimize, ilçemize, ülkemize ve İslam dünyamıza hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ederim. Tüm seçmenlerimize en kalbi sevgi ve muhabbetimizi, saygılarımızı sunar iki cihan saadetler diliyoruz.

Değerli seçmenimiz bilindiği gibi her iradeye dayalı seçme seçilme olan mahalli idareler Belediye Başkanı Belediye Meclisi İl genel meclisi Muhtarlık seçimini geride bırakmış bulunmaktayız.

Genelinde 1387 seçim bölgesinde hiçbir parti ile koalisyon yapmadan tek başımıza seçime girmemize rağmen; İktidarın ısrarla taraflı ve yanlı olarak, bütün Devlet imkânlarını kullanmalarına rağmen, Saadet Partisi PKK Hadep ile beraber olduğu, yalan haberlerle tüm televizyonları yazılı basını kullanarak Halkı yanıltmıştır. Bundan dolayı bizleri derinden üzmüştür. 82 milyonu kardeş bilip bağrımıza basarak bir seçim kampanyasını sizinle yürüttük. Zaman, zaman evlerinize, iş yerlerinize misafir olduk. Bizi hoşgörünüzle, güler yüzle kapılarınızı sonuna kadar açarak karşıladınız. Yıllarca sizlere eğilmeden, bükülmeden, değişmeden her insanı yakından ilgilendiren; önce ahlak ve maneviyat, ezen değil ezdirmeyen, öldüren değil dirilten, sömüren değil adil paylaşımlı olan ekonomik dengelerin kurulması için hazırladığımız broşürlerimizi büyük heyecan ve duygu içinde aldınız, okudunuz. Benimsediniz. Ben oyumu kesin karala Saadet Partisine vermem lazım, bu benim iki Dünyamı, geleceğimi çok yakından ilgilendiriyor dediniz. Ancak anti demokratik ve adil olmayan, rüşvetin, yolsuzluğun ve israfın olmadığı bir belediye seçimlerini geride bıraktık.

Görsel ve yazılı medya bombardımanın tesiri altında bir seçim yarışı ile seçime girdik. Diğer siyasi partiler, bütün Devlet imkânlarını sonuna kadar kullanırken; Biz Saadet Partisi olarak cebimizin son kuruşuna kadar, hanım kardeşlerimizin düğün takılarını, nişan yüzüklerine kadar seçim bütçesine ekleyerek en güzel seçim kampanyasını yürüttük. Öncelikle seçmenimize, Milli Görüş davasına bir sevda edinmiş kardeşlerimize, tüm halkımıza en derin kalbi duygularımızla hürmet, saygı ve muhabbetlerimizi sunarım’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.