Tığlı'dan Canikli'ye surelerle yanıt

GÜNDEM 23.10.2017 - 14:25, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2773+ kez okundu.
 

Tığlı'dan Canikli'ye surelerle yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Necati Tığlı,
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik 'İslam düşmanı' diyen Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’ye Kuran-ı Kerim’den surelerle yanıt vererek 'İslam düşmanlığı; Allah adı zikrederek aldatmaktır' dedi. Başkan Tığlı açıklamasında; "AKP Giresun Milletvekili de olan Canikli, Müftülere resmi nikah yetkisi verilmesinin; doğum kaydını yazılı belge yerine sözlü beyanla yapılmasının önünü açan ve evlilik aracılığıyla vatandaşlığa geçişte genel ahlak kriteri getiren Nüfus Kanunu’nu savunduğu konuşmasında Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’na yönelik haddini aşan cümleler kurarak suç işlemiştir" ifadelerini kullandı. CHP İl Başkanı Başkan Tığlı, İslam düşmanlığının ne olduğunu kurandan surelerle açıklayarak şunları kaydetti, "İslam düşmanlığı; Allah adı zikrederek aldatmak (Fatır 5), yoksulun hakkını istiflemek (Bakara 219), Faizcilik (Bakara 279), hırsızlık-kamu malını çalmak(Maide 38), yandaşı kayırıp halkı kutuplaştırmak (Kasas 4) Allaha şirk koşmak (Araf/33)" rüşvet vermek (Bakara188) ve saraylarda sefa sürmektir. Sayın Canikli şimdi bu sureleri okuyarak kimin/kimlerin 'İslam düşmanı' olduğunu çok daha iyi öğrenmiş olacaktır. 'Çamur at, izi kalsın' sözünden yola çıkarak kafa karışıklığı yaratma çabaları boşunadır" dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Necati Tığlı,

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik 'İslam düşmanı' diyen Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’ye Kuran-ı Kerim’den surelerle yanıt vererek 'İslam düşmanlığı; Allah adı zikrederek aldatmaktır' dedi.

Başkan Tığlı açıklamasında; "AKP Giresun Milletvekili de olan Canikli, Müftülere resmi nikah yetkisi verilmesinin; doğum kaydını yazılı belge yerine sözlü beyanla yapılmasının önünü açan ve evlilik aracılığıyla vatandaşlığa geçişte genel ahlak kriteri getiren Nüfus Kanunu’nu savunduğu konuşmasında Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’na yönelik haddini aşan cümleler kurarak suç işlemiştir" ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Başkan Tığlı, İslam düşmanlığının ne olduğunu kurandan surelerle açıklayarak şunları kaydetti, "İslam düşmanlığı; Allah adı zikrederek aldatmak (Fatır 5), yoksulun hakkını istiflemek (Bakara 219), Faizcilik (Bakara 279), hırsızlık-kamu malını çalmak(Maide 38), yandaşı kayırıp halkı kutuplaştırmak (Kasas 4) Allaha şirk koşmak (Araf/33)" rüşvet vermek (Bakara188) ve saraylarda sefa sürmektir. Sayın Canikli şimdi bu sureleri okuyarak kimin/kimlerin 'İslam düşmanı' olduğunu çok daha iyi öğrenmiş olacaktır. 'Çamur at, izi kalsın' sözünden yola çıkarak kafa karışıklığı yaratma çabaları boşunadır" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.