Tığlı güven tazeledi

GÜNDEM 01.01.2018 - 17:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3158+ kez okundu.
 

Tığlı güven tazeledi

CHP Giresun İl Genel kurulu 30 Aralık Cumartesi günü Giresun Belediyesi Vahit Sütlaç Sahnesi salonunda büyük bir katılım ile yapıldı.
CHP’li üyelerin büyük bir katılım gösterdiği genel kurulda yapılan oylamada i başkanlığına Necati Tığlı tekrar seçildi. Tek listenin oylandığı seçimde gündeme geçilmeden saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşı okundu. Divan başkanlığını CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi’nin yaptığı genel kurulda bir konuşmada yapan milletvekili Hamzaçebi, hükümeti eleştirdi ve fındık üreticilerinin son yıllarda çok fazla mağdur olduğunu ifade ederek iktidara geldiklerindefındık başta olmak üzere üreticilerin hakkını vereceklerini söyledi. Daha sonra söz almak isteyen üyelerin konuşmaları ile genel kurul devam etti. Genel kurul gündeminde yer alan faaliyet ve hesap raporları okundu ve ibra edildi. Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Başkanı Necati Tığlı, CHP Giresun milletvekili Ecz. Bülent Bektaşoğlu’nun konuşmalarından sonra da oylamaya geçildi. 260 delegenin olduğu ve 198 delegenin katıldığı oylama sonucunda 190 oy alan Necati Tığlı’nın listesi kabul edildi. Seçim sonucunda CHP Giresun il yönetim kuruluna şu isimler girdi: Necati Tığlı, Türker Akgün, Önder Altundaş, Günnur Aydın, Murat Bektaş, Fikri Bilge, Ali Çetin, Hayrettin Evci, Özgür Kabagöz, Arzu Kanber, Gürzap Kara, Ahmet Nejat Karaibrahim, Zeliha Tosun Keskin, Burcu Ocak Öğütçü, Kadem Özbay, Mesut Öztürk, Orhan Sarımehmetoğlu, Gökhan Sayın, Gökhan Şenyürek, Taner Yazıcı, Ömer Mustafa Yılmaz.  Ayrıca kurultay delegeleri olarak ta Kerim Aksu, Önder Cıkıt, Burak Esen, Hüseyin Görgülüoğlu, Reşat Nuri Özdemir, Necati Tığlı, Seyhan Torlak, Hakan Türker seçildi. Seçim sonrası yeniden İl Başkanı seçilen Necati Tığlı, yaptığı konuşmada genel kurula katılanları ve yeniden seçildiği içinde teşekkür etti. 
CHP Giresun İl Genel kurulu 30 Aralık Cumartesi günü Giresun Belediyesi Vahit Sütlaç Sahnesi salonunda büyük bir katılım ile yapıldı.

CHP’li üyelerin büyük bir katılım gösterdiği genel kurulda yapılan oylamada i başkanlığına Necati Tığlı tekrar seçildi. Tek listenin oylandığı seçimde gündeme geçilmeden saygı duruşu yapıldı ve İstiklal marşı okundu. Divan başkanlığını CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi’nin yaptığı genel kurulda bir konuşmada yapan milletvekili Hamzaçebi, hükümeti eleştirdi ve fındık üreticilerinin son yıllarda çok fazla mağdur olduğunu ifade ederek iktidara geldiklerindefındık başta olmak üzere üreticilerin hakkını vereceklerini söyledi.

Daha sonra söz almak isteyen üyelerin konuşmaları ile genel kurul devam etti. Genel kurul gündeminde yer alan faaliyet ve hesap raporları okundu ve ibra edildi. Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Başkanı Necati Tığlı, CHP Giresun milletvekili Ecz. Bülent Bektaşoğlu’nun konuşmalarından sonra da oylamaya geçildi. 260 delegenin olduğu ve 198 delegenin katıldığı oylama sonucunda 190 oy alan Necati Tığlı’nın listesi kabul edildi.

Seçim sonucunda CHP Giresun il yönetim kuruluna şu isimler girdi: Necati Tığlı, Türker Akgün, Önder Altundaş, Günnur Aydın, Murat Bektaş, Fikri Bilge, Ali Çetin, Hayrettin Evci, Özgür Kabagöz, Arzu Kanber, Gürzap Kara, Ahmet Nejat Karaibrahim, Zeliha Tosun Keskin, Burcu Ocak Öğütçü, Kadem Özbay, Mesut Öztürk, Orhan Sarımehmetoğlu, Gökhan Sayın, Gökhan Şenyürek, Taner Yazıcı, Ömer Mustafa Yılmaz.  Ayrıca kurultay delegeleri olarak ta Kerim Aksu, Önder Cıkıt, Burak Esen, Hüseyin Görgülüoğlu, Reşat Nuri Özdemir, Necati Tığlı, Seyhan Torlak, Hakan Türker seçildi. Seçim sonrası yeniden İl Başkanı seçilen Necati Tığlı, yaptığı konuşmada genel kurula katılanları ve yeniden seçildiği içinde teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.