Tığlı, yapı kayıtın hasılatını sordu

GÜNDEM 14.11.2018 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3019+ kez okundu.
 

Tığlı, yapı kayıtın hasılatını sordu

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından cevaplanması istemiyle soru önergesi verdi.
Tığlı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2018 yılından önce imar mevzuatına aykırı ya da tümüyle kaçak olarak yapılmış tüm yapıların ‘yapı kayıt belgesi’ ismi verilen bir belgeyle yasal hale getirildiğini anımsatarak, söz konusu düzenlemeye rağmen Doğu Karadeniz bölgesinde kaç yayla evinin yıkıldığını sordu. CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, İmar Barışı kapsamında “Yapı Kayıt Belgesi” almak üzere yapılan başvuru sayısını sorduğu önergede, yapılan başvurulardan elde edilen gelirin ne kadar olduğunu da sordu.
CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından cevaplanması istemiyle soru önergesi verdi.

Tığlı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2018 yılından önce imar mevzuatına aykırı ya da tümüyle kaçak olarak yapılmış tüm yapıların ‘yapı kayıt belgesi’ ismi verilen bir belgeyle yasal hale getirildiğini anımsatarak, söz konusu düzenlemeye rağmen Doğu Karadeniz bölgesinde kaç yayla evinin yıkıldığını sordu.

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, İmar Barışı kapsamında “Yapı Kayıt Belgesi” almak üzere yapılan başvuru sayısını sorduğu önergede, yapılan başvurulardan elde edilen gelirin ne kadar olduğunu da sordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.