Tığlı, 'Demokrasi kazanacak'

SİYASET 02.03.2017 - 17:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2481+ kez okundu.
 

Tığlı, 'Demokrasi kazanacak'

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ile birlikte partililerden oluşan ekip önceki gün yine Bulancak'ta 'Hayır' çalışması yürüttü.
...Pazar esnafını da ziyaret eden CHP ekibi büyük ilgi ile karşılandı. Esnafla birebir sohbet eden Başkan Tığlı, Türkiye’nin geleceği için mutlaka sandığa gidilmesi gerektiğini vurgularken, aydınlık bir ülke için de neden ‘hayır’ denmesi gerektiğini anlattı. Bulancak ziyaretine ilişkin bilgi paylaşan CHP İl Başkanı Necati Tığlı şunları dile getirdi; "Geçen hafta da Bulancak’ta esnaf ziyareti yapmıştık. Tüm esnafı gezemediğimiz için bir tekrar ziyaret ederek herkese ulaşmayı amaçladık. Görüyoruz ki hayırcıların kararlı. Vatandaş tek adam yönetiminin diktatörlük olduğunun farkında, bu nedenle de parlamenter sistemden yana tavır almış bulunuyor. Vatandaş 15 yıldır ülkeyi yöneten AKP’ye soruyor, 'İstikrarsızlık yoktu da şimdi mi başladı' diye. Vatandaş, Parlamenter sistemin güçlendirilmesini ve ülkenin geleceğine ortak yön verilmesini istiyor. Kuşkusuz bu da 'hayır' için çalışan bizlerin umudunu çoğaltıyor. 16 Nisan’dan sandıkta zaferle çıkacağız"Başkan Tığlı, referanduma yönelik çalışmaları aralıksız şekilde sürdüreceklerinin, Giresun’un en ücra köşelerine kadar ulaşacaklarının altını çizerek, 'Demokrasi kazanacak' diye sözlerini noktaladı.Geziye CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, İl genel meclis üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, eski Giresun milletvekili Av. Rüştü Kurt, belediye başkan adayı Fatma Canik Karaibrahim ve CHP'li bir grup üye de hazır bulundu.   
CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı ile birlikte partililerden oluşan ekip önceki gün yine Bulancak'ta 'Hayır' çalışması yürüttü.
...Pazar esnafını da ziyaret eden CHP ekibi büyük ilgi ile karşılandı. Esnafla birebir sohbet eden Başkan Tığlı, Türkiye’nin geleceği için mutlaka sandığa gidilmesi gerektiğini vurgularken, aydınlık bir ülke için de neden ‘hayır’ denmesi gerektiğini anlattı. Bulancak ziyaretine ilişkin bilgi paylaşan CHP İl Başkanı Necati Tığlı şunları dile getirdi; "Geçen hafta da Bulancak’ta esnaf ziyareti yapmıştık. Tüm esnafı gezemediğimiz için bir tekrar ziyaret ederek herkese ulaşmayı amaçladık. Görüyoruz ki hayırcıların kararlı. Vatandaş tek adam yönetiminin diktatörlük olduğunun farkında, bu nedenle de parlamenter sistemden yana tavır almış bulunuyor. Vatandaş 15 yıldır ülkeyi yöneten AKP’ye soruyor, 'İstikrarsızlık yoktu da şimdi mi başladı' diye. Vatandaş, Parlamenter sistemin güçlendirilmesini ve ülkenin geleceğine ortak yön verilmesini istiyor. Kuşkusuz bu da 'hayır' için çalışan bizlerin umudunu çoğaltıyor. 16 Nisan’dan sandıkta zaferle çıkacağız"
Başkan Tığlı, referanduma yönelik çalışmaları aralıksız şekilde sürdüreceklerinin, Giresun’un en ücra köşelerine kadar ulaşacaklarının altını çizerek, 'Demokrasi kazanacak' diye sözlerini noktaladı.
Geziye CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, İl genel meclis üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, eski Giresun milletvekili Av. Rüştü Kurt, belediye başkan adayı Fatma Canik Karaibrahim ve CHP'li bir grup üye de hazır bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.