Tirebolu Kalesine Filistin bayrağı asıldı

GÜNDEM 16.05.2018 - 16:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4065+ kez okundu.
 

Tirebolu Kalesine Filistin bayrağı asıldı

ABD’nin İsrail Büyükelçiliğini Tel Aviv’den Kudüs’e taşıması ve İsrail güçlerince Gazze’de protestocu kalabalığa ateş açılmasına tepkiler sürüyor.
Gazze Şeridi'nde 55 kişinin şehit olduğu, yaklaşık 2 bin kişinin yaralandığı olaylar sonrasında Türkiye 3 gün ulusal yas ilan etmişti. Ulusal yas ilanından sonra birçok kamu kurum ve kuruluşlarında da bayraklar yarıya indirilirken Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak talimatıyla Tirebolu’nun simgesi Kaleye Filistin Devleti’nin bayrağı asıldı. Türkiye Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu’nun Kudüs'te yaşanan saldırılar ve bu saldırılar sonrası meydana gelen katliam nedeniyle Filistinlilerle dayanışma içerisinde olmak, şehitleri saygıyla anmak maksadıyla 3 gün süreyle yas ilan edilmesine karar verilmesinin ardından Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak’ın talimatlarıyla Tirebolu’nun simgesi olan Kalemize 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Münasebetiyle asılan Atatürk Posteri ve Türk Bayrağının yanına Filistin Devlet’inin bayrağını astırarak desteklerini kamuoyuna gösterdi.
ABD’nin İsrail Büyükelçiliğini Tel Aviv’den Kudüs’e taşıması ve İsrail güçlerince Gazze’de protestocu kalabalığa ateş açılmasına tepkiler sürüyor.

Gazze Şeridi'nde 55 kişinin şehit olduğu, yaklaşık 2 bin kişinin yaralandığı olaylar sonrasında Türkiye 3 gün ulusal yas ilan etmişti. Ulusal yas ilanından sonra birçok kamu kurum ve kuruluşlarında da bayraklar yarıya indirilirken Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak talimatıyla Tirebolu’nun simgesi Kaleye Filistin Devleti’nin bayrağı asıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Bakanlar Kurulu’nun Kudüs'te yaşanan saldırılar ve bu saldırılar sonrası meydana gelen katliam nedeniyle Filistinlilerle dayanışma içerisinde olmak, şehitleri saygıyla anmak maksadıyla 3 gün süreyle yas ilan edilmesine karar verilmesinin ardından Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak’ın talimatlarıyla Tirebolu’nun simgesi olan Kalemize 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Münasebetiyle asılan Atatürk Posteri ve Türk Bayrağının yanına Filistin Devlet’inin bayrağını astırarak desteklerini kamuoyuna gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.