'TOKİ'de gerekeni yapıyoruz'

22.03.2018 - 18:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3633+ kez okundu.
 

'TOKİ'de gerekeni yapıyoruz'

CHP Bulancak Belediye Meclis Üyesi ve CHP Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Sıbıç,
Bulancak Belediye Meclisince 2018 Mart ayında alınan 2 Etap TOKİ konutlarında ki yol ve parkların daraltılması ve kaldırılması ile ilgili Meclis Kararının iptali için Ordu Bölge İdare Mahkemesine dava açtı. Vatandaşın özelliklede Bulancak halkının hakkını kimseye yedirmeyeceklerini belirten Sıbıç, "Gerçekten devlet güvencesi ile uzun vadede TOKİ'den daire almak isteyen vatandaşlar belki de burada mağdur olacaklar. Fakat bizim amacımız kimsenin daire sahibi olmasını engellemek değil, hak edenin ve hak edenlerin hak ettiği değerden bir an önce dairelerine kavuşmasıdır" dedi. Sıbıç öte yandan bundan sonra kararın Yüce Türk Adaletinde olduğunu da sözlerine ekledi.
CHP Bulancak Belediye Meclis Üyesi ve CHP Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Sıbıç,

Bulancak Belediye Meclisince 2018 Mart ayında alınan 2 Etap TOKİ konutlarında ki yol ve parkların daraltılması ve kaldırılması ile ilgili Meclis Kararının iptali için Ordu Bölge İdare Mahkemesine dava açtı. Vatandaşın özelliklede Bulancak halkının hakkını kimseye yedirmeyeceklerini belirten Sıbıç, "Gerçekten devlet güvencesi ile uzun vadede TOKİ'den daire almak isteyen vatandaşlar belki de burada mağdur olacaklar. Fakat bizim amacımız kimsenin daire sahibi olmasını engellemek değil, hak edenin ve hak edenlerin hak ettiği değerden bir an önce dairelerine kavuşmasıdır" dedi.

Sıbıç öte yandan bundan sonra kararın Yüce Türk Adaletinde olduğunu da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.