TOKİ 2. Etap kayıtlarına başlıyor

EKONOMİ 16.01.2017 - 17:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 4109+ kez okundu.
 

TOKİ 2. Etap kayıtlarına başlıyor

Daha önce yapılan TOKİ konutlarına ilave olarak Bulancak Belediyesi garantörlüğünde 2. Etap TOKİ konutları yapımı için girişimlere başlanıldı.
Yeni Aydınkent Kooperatifi öncülüğünde yaklaşık 300 dairelik gerçekleşecek projenin ön başvurularına başlanıldığı öğrenildi. Kooperatif Başkanı Rıfat Akduman, yaklaşık 2 yıl önce başlanılan 1. Etap TOKİ projesinin inşaatının 2017 Haziran ayında bitirilmesi planladığını belirterek, 2. Etap TOKİ evlerinde yapılacak ön kayıt başvurularının ardından TOKİ'ye arsa tesliminin  yapılarak ihale aşamasına geçileceğini söyledi. Başkan Akduman, belediye garantörlüğünde başlatılan 2. Etap TOKİ projesi için yeni ofislerinde hizmete başladıklarını belirterek, kayıt ve ön başvuru işlemlerinin Bulancak Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde Recai Yaşar İş Merkezi (Garanti Bankası üzeri) 1. katında vatandaşları beklediklerini kaydetti.Konu hakkında gazetemize konuşan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, "Daha önce yapımına başlanılan 1. Etap TOKİ konutlarında yaptığımız uygulamada vatandaşlarımız talebi doğrultusunda gerekli görüşmeleri gerçekleştirerek projeye sahip çıkmıştık. Aynı projenin devamı kapsamında olan 2. Etap TOKİ konutlarında da kooperatif tarafından tapunun bize teslim edilmesi ile birlikte ihtiyaç olan bu projeye sahip çıkacağız" dedi. 
Daha önce yapılan TOKİ konutlarına ilave olarak Bulancak Belediyesi garantörlüğünde 2. Etap TOKİ konutları yapımı için girişimlere başlanıldı.
Yeni Aydınkent Kooperatifi öncülüğünde yaklaşık 300 dairelik gerçekleşecek projenin ön başvurularına başlanıldığı öğrenildi. Kooperatif Başkanı Rıfat Akduman, yaklaşık 2 yıl önce başlanılan 1. Etap TOKİ projesinin inşaatının 2017 Haziran ayında bitirilmesi planladığını belirterek, 2. Etap TOKİ evlerinde yapılacak ön kayıt başvurularının ardından TOKİ'ye arsa tesliminin  yapılarak ihale aşamasına geçileceğini söyledi. Başkan Akduman, belediye garantörlüğünde başlatılan 2. Etap TOKİ projesi için yeni ofislerinde hizmete başladıklarını belirterek, kayıt ve ön başvuru işlemlerinin Bulancak Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde Recai Yaşar İş Merkezi (Garanti Bankası üzeri) 1. katında vatandaşları beklediklerini kaydetti.
Konu hakkında gazetemize konuşan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, "Daha önce yapımına başlanılan 1. Etap TOKİ konutlarında yaptığımız uygulamada vatandaşlarımız talebi doğrultusunda gerekli görüşmeleri gerçekleştirerek projeye sahip çıkmıştık. Aynı projenin devamı kapsamında olan 2. Etap TOKİ konutlarında da kooperatif tarafından tapunun bize teslim edilmesi ile birlikte ihtiyaç olan bu projeye sahip çıkacağız" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.