TRAFİK BAŞKANI YAVUZ’DAN BAYRAM KUTLAMASI

GÜNDEM 26.05.2020 - 16:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3177+ kez okundu.
 

TRAFİK BAŞKANI YAVUZ’DAN BAYRAM KUTLAMASI

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Daire Başkanı Mehmet Yavuz, Bulancak İskele başı mevkiinde uygulama görevinde bulunan polis memurlarını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Giresun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Müdürlüğünde çalışan Ali Sait Öztürk ve Ömer Çoban ile görev başında iken bayramlaşan Trafik Başkanı Mehmet Yavuz, polis memurlarının sorunlarını da dinledi. Ziyaret ve kısa bir sohbetin ardından yola devam eden Trafik Başkanı Mehmet Yavuz, Giresunluların da bayramını kutlayarak gazetemiz aracılığı ile Giresunlulara selamlarını iletti. Öte yandan Türkiye’nin dört bir yanında Trafik Başkan Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de görev başında ki polislerin bayramını kutlamak için görevli oldukları öğrenildi.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Daire Başkanı Mehmet Yavuz, Bulancak İskele başı mevkiinde uygulama görevinde bulunan polis memurlarını ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Giresun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Müdürlüğünde çalışan Ali Sait Öztürk ve Ömer Çoban ile görev başında iken bayramlaşan Trafik Başkanı Mehmet Yavuz, polis memurlarının sorunlarını da dinledi.

Ziyaret ve kısa bir sohbetin ardından yola devam eden Trafik Başkanı Mehmet Yavuz, Giresunluların da bayramını kutlayarak gazetemiz aracılığı ile Giresunlulara selamlarını iletti.

Öte yandan Türkiye’nin dört bir yanında Trafik Başkan Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de görev başında ki polislerin bayramını kutlamak için görevli oldukları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.