TRAFİK SORUNUNU HAVADAN GÖRÜNTÜLEDİK!

ASAYİŞ 29.12.2016 - 18:05, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2104+ kez okundu.
 

TRAFİK SORUNUNU HAVADAN GÖRÜNTÜLEDİK!

Gazetemiz Bulancak'ın en büyük sorunu olan trafik sorunu gözler önüne sermek için,...
...Bulancak sahilinin havadan çekim yaptı. Araçların şehir içi yolunu sağlı sollu park olarak kullanarak, trafik karmaşası oluşturması hava çekimi ile daha da çok ortaya çıktı.  Bulancak'ta son yıllarda artan araç sayısı ve nüfus yoğunluğu ilçede trafik sorunu gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Bulancak her geçen gün büyümeye aday bir ilçe olma yolunda ilerlerken, trafikte sınıfta kalması içler acısı bir hal olarak yorumlanıyor. Özellikle İskele başı mevkiinde Cezaevi mevkiine kadar araçların sağlı sollu park yapması, trafiği çıkmak bir sona sürüklüyor. Gazetemiz tarafından yapılan hava çekiminde Bulancak'ın içler açısı trafik sorunun sizler için görüntüledik. İlçenin en büyük sorunları arasında yer alan trafik sorunu otopark yapılmadan da çözüme kavuşacağa benzemiyor. İlçe Emniyet Amirliği karşısında yapılan yaklaşık 40 araçlık otoparkın ise soruna çözüm olmayacağı bilinirken, bir an önce yeni otopark alanlarının oluşturulması bekleniyor. 2017 yılı içinde yeni otopark planlamasının yapılarak çözümün sonuca ulaşması gerekirken, sahil bandında ki bu çirkin görüntünün derhal kaldırılması isteniyor.      Özel Yıldız Haber
Gazetemiz Bulancak'ın en büyük sorunu olan trafik sorunu gözler önüne sermek için,...

...Bulancak sahilinin havadan çekim yaptı. Araçların şehir içi yolunu sağlı sollu park olarak kullanarak, trafik karmaşası oluşturması hava çekimi ile daha da çok ortaya çıktı.

 Bulancak'ta son yıllarda artan araç sayısı ve nüfus yoğunluğu ilçede trafik sorunu gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Bulancak her geçen gün büyümeye aday bir ilçe olma yolunda ilerlerken, trafikte sınıfta kalması içler acısı bir hal olarak yorumlanıyor. Özellikle İskele başı mevkiinde Cezaevi mevkiine kadar araçların sağlı sollu park yapması, trafiği çıkmak bir sona sürüklüyor. Gazetemiz tarafından yapılan hava çekiminde Bulancak'ın içler açısı trafik sorunun sizler için görüntüledik. İlçenin en büyük sorunları arasında yer alan trafik sorunu otopark yapılmadan da çözüme kavuşacağa benzemiyor. İlçe Emniyet Amirliği karşısında yapılan yaklaşık 40 araçlık otoparkın ise soruna çözüm olmayacağı bilinirken, bir an önce yeni otopark alanlarının oluşturulması bekleniyor. 2017 yılı içinde yeni otopark planlamasının yapılarak çözümün sonuca ulaşması gerekirken, sahil bandında ki bu çirkin görüntünün derhal kaldırılması isteniyor. 

 

 

Özel Yıldız Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.