Travel Turkey'de Giresun yerini aldı

KÜLTÜR 12.12.2016 - 16:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3265+ kez okundu.
 

Travel Turkey'de Giresun yerini aldı

Türkiye'nin Turizm alanındaki en büyük buluşma organizasyonlarından biri olan,...
....Travel Turkey İzmir Fuarı 8 Aralık 2016 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve İzmir Valisi Erol Ayyıldız öncülüğünde başladı. Fuarda Giresun Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü A salonu B112 nolu standa yerlerini aldı.Fuar süresince Turizm Müdürlüğü Giresun Valiliğini temsilen İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve   Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Cüneyt Hoşcoşkun'u ziyaret ederek dilek ve temennilerini sundular.Balçova Kaymakamı (Giresun eski Vali yardımcısı) Süleyman Özçakıcı, Gaziemir Kaymakamı Sn. Yaşar Dönmez , Foça Kaymakamlığı'ndan Bulancak Kaymakamlığına atanan Sn. Niyazi Ulugölge, Karşıyaka Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Sn. Turan Ateş, Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF), turizmci dostlar, seyahat acenteleri,  turist rehberleri,gezginler, ve diğer kurumların temsilcileri standı ziyaret ederek fikir alışverişi, görüş ve önerileriyle Giresun standını fuar süresince yalnız bırakmadılar.Ziyaretçiler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaşan fuar 11 Aralık tarihinde sona erdi.  
Türkiye'nin Turizm alanındaki en büyük buluşma organizasyonlarından biri olan,...
....Travel Turkey İzmir Fuarı 8 Aralık 2016 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve İzmir Valisi Erol Ayyıldız öncülüğünde başladı. Fuarda Giresun Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü A salonu B112 nolu standa yerlerini aldı.
Fuar süresince Turizm Müdürlüğü Giresun Valiliğini temsilen İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve   Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Cüneyt Hoşcoşkun'u ziyaret ederek dilek ve temennilerini sundular.
Balçova Kaymakamı (Giresun eski Vali yardımcısı) Süleyman Özçakıcı, Gaziemir Kaymakamı Sn. Yaşar Dönmez , Foça Kaymakamlığı'ndan Bulancak Kaymakamlığına atanan Sn. Niyazi Ulugölge, Karşıyaka Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Sn. Turan Ateş, Ege Karadeniz Dernekleri Federasyonu (EKAF), turizmci dostlar, seyahat acenteleri,  turist rehberleri,gezginler, ve diğer kurumların temsilcileri standı ziyaret ederek fikir alışverişi, görüş ve önerileriyle Giresun standını fuar süresince yalnız bırakmadılar.
Ziyaretçiler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaşan fuar 11 Aralık tarihinde sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.