TRT1'de Bulancak Sanat Tiyatrosu şöleni yaşandı

KÜLTÜR 19.12.2016 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2239+ kez okundu.
 

TRT1'de Bulancak Sanat Tiyatrosu şöleni yaşandı

Yaklaşık 1 yıl önce Giresun Kümbet yaylasında ve Dereli ilçesinde çekilen 'Bir Sevda İşi' adlı sinema filmi geçen hafta Perşembe akşamı TRT1'de yayınlandı.
...Giresun ilinin tabiat güzellikleri içinde 2-3 ay süren bir çalışmadan sonra çekilen 'Bir Sevda İşi' adlı filmde Bulancak Sanat Tiyatrosu’nun oyuncuları da önemli bir rol aldı. Yeni belediye olan bir beldedeki başkanlık seçimlerini konu alan filmde 2 başkan adayının başından geçenler mizahi bir şekilde anlatılıyor.BST Genel Sanat Yönetmeni Şahin Ergüney’in girişimleri neticesinde BST’nin tecrübeli oyuncuları da  bu film de önemli rollerde görev aldılar. 15 Aralık Perşembe akşamı TRT1'de saat 20. 30 ekrana gelen 'Bir Sevda İşi' adlı film Bulancak ve Giresun'da da ilgiyle izlendi. Aynı zamanda Giresun Belediye Şehir Tiyatrosundan da oyuncular film de rol aldı. Film öncesi sosyal medyadan paylaşılan izleme çağrıları ile birlikte edindiğimiz bilgilere göre, TRT 1 Giresun, Bulancak ve Giresunluların yaşadığı yerlerde büyük bir ilgi gördü. Film yayınlandıktan sonra da sosyal medya da aynı şekilde beğeniler dile getirildi.BST oyuncularının film de başarılı bir performans sergilemeleri de, bir gün sonra ilçe de en çok konuşulan konuların başında geldi. Film hakkında beğenilerini gazetemize ileten, Bulancaklılar, "BST’nin ve oyuncularının Giresun'da çekilen bir film de yer alması çok önemlidir. Ayrıca ülke genelinde yayın yapan TRT 1'de Giresun’un tanıtımının yapılması ve BST’nin oyuncularını izlemek bizleri mutlu etti" dediler.                           
Yaklaşık 1 yıl önce Giresun Kümbet yaylasında ve Dereli ilçesinde çekilen 'Bir Sevda İşi' adlı sinema filmi geçen hafta Perşembe akşamı TRT1'de yayınlandı.
...Giresun ilinin tabiat güzellikleri içinde 2-3 ay süren bir çalışmadan sonra çekilen 'Bir Sevda İşi' adlı filmde Bulancak Sanat Tiyatrosu’nun oyuncuları da önemli bir rol aldı. Yeni belediye olan bir beldedeki başkanlık seçimlerini konu alan filmde 2 başkan adayının başından geçenler mizahi bir şekilde anlatılıyor.
BST Genel Sanat Yönetmeni Şahin Ergüney’in girişimleri neticesinde BST’nin tecrübeli oyuncuları da  bu film de önemli rollerde görev aldılar. 15 Aralık Perşembe akşamı TRT1'de saat 20. 30 ekrana gelen 'Bir Sevda İşi' adlı film Bulancak ve Giresun'da da ilgiyle izlendi. Aynı zamanda Giresun Belediye Şehir Tiyatrosundan da oyuncular film de rol aldı. Film öncesi sosyal medyadan paylaşılan izleme çağrıları ile birlikte edindiğimiz bilgilere göre, TRT 1 Giresun, Bulancak ve Giresunluların yaşadığı yerlerde büyük bir ilgi gördü. Film yayınlandıktan sonra da sosyal medya da aynı şekilde beğeniler dile getirildi.
BST oyuncularının film de başarılı bir performans sergilemeleri de, bir gün sonra ilçe de en çok konuşulan konuların başında geldi. Film hakkında beğenilerini gazetemize ileten, Bulancaklılar, "BST’nin ve oyuncularının Giresun'da çekilen bir film de yer alması çok önemlidir. Ayrıca ülke genelinde yayın yapan TRT 1'de Giresun’un tanıtımının yapılması ve BST’nin oyuncularını izlemek bizleri mutlu etti" dediler.     

                     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.