TSO'da dış ticaret bilgilendirme semineri

GÜNDEM 05.10.2017 - 13:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3871+ kez okundu.
 

TSO'da dış ticaret bilgilendirme semineri

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasında Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri 4 Ekim Çarşamba günü yapıldı.
TSO toplantı salonunda yapılan seminere GRÜ Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Dış Ticaret bölümü öğrencileri ve öğretim görevlileri de katıldı. TSO'nun ev sahipliğinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü, Karadeniz İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliğinin işbirliği ile düzenlenen seminerde konuşmacı olarak Ekonomi Bakanlığı Şube Müdürü Hilal Taşcıoğlu Öngeoğlu, Ekonomi Bakanlığı Dış Ticaret Uzmanı Göksu Tülümen, Ekonomi Bakanlığı Eğitim Uzmanı Dilek Doğruer yer aldı. 'İhracatta sağlanan devlet destekleri, Ülke masaları-Rusya pazarına ihraç imkanları, Ticarette teknik engeller' konularında birer konuşma yapan konuşmacılara seminere katılanların soruları ile seminer sona erdi.
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasında Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri 4 Ekim Çarşamba günü yapıldı.

TSO toplantı salonunda yapılan seminere GRÜ Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Dış Ticaret bölümü öğrencileri ve öğretim görevlileri de katıldı.

TSO'nun ev sahipliğinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü, Karadeniz İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliğinin işbirliği ile düzenlenen seminerde konuşmacı olarak Ekonomi Bakanlığı Şube Müdürü Hilal Taşcıoğlu Öngeoğlu, Ekonomi Bakanlığı Dış Ticaret Uzmanı Göksu Tülümen, Ekonomi Bakanlığı Eğitim Uzmanı Dilek Doğruer yer aldı. 'İhracatta sağlanan devlet destekleri, Ülke masaları-Rusya pazarına ihraç imkanları, Ticarette teknik engeller' konularında birer konuşma yapan konuşmacılara seminere katılanların soruları ile seminer sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.