TSO, Zere’yi unutmadı

GÜNDEM 02.03.2020 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3327+ kez okundu.
 

TSO, Zere’yi unutmadı

Pazar günü hayatını kaybeden Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ve Bulancak Sanayi Sitesi Kurucu Başkanı Yakup Zere son yolculuğuna kurucusu olduğu Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası önünde düzenlenen törenle uğurlandı.
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu, oda önünde yapılan uğurlama töreninde duygu dolu anlar yaşayarak, şu ifadeleri kullandı; “Bugün büyük bir kayıp vesilesiyle burada bir aradayız. Kıymetli Yakup Zere’yi ebedi  istirahatgahına uğurluyoruz. Her ölüm büyük bir acıdır, büyük bir kayıptır. Ama bazı ölümlerde, bazı vefatlarda acı, hüzün, ıstırap onurla birlikte gelir ve her acıyı hissederken yüreğinizde duyduğunuz derin sızıyla gönlünüzdeki büyük bir gururu birleştirirsiniz. Bunlar çok özel ölümlerdir. Çok özel ayrılıklardır. Ayrılırken ders verir bu insanlar. Her hatırlandıklarında o dersi bir kez daha tezekkür edersiniz, tefekkür edersiniz. O, vazifesini ifa ederken Camiamıza, İlimize ve İlçemize hizmetini bir ulvi görev olarak son ana kadar hmiş bir mensubumuzdu. İlimizin yetiştirdiği önemli sanayicilerden ve kanaat önderlerinden biriydi. Allah mekanını cennet eylesin, ruhunu şad eylesin ve onun hatırasını da yaşatmayı da bizlere nasip eylesin” dedi. Giresun’un iş dünyasına önemli katkılar da bulunan Yakup Zere’nin cenazesi daha sonra Orta Camine götürülerek kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verildi.  
Pazar günü hayatını kaybeden Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası ve Bulancak Sanayi Sitesi Kurucu Başkanı Yakup Zere son yolculuğuna kurucusu olduğu Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası önünde düzenlenen törenle uğurlandı.

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu, oda önünde yapılan uğurlama töreninde duygu dolu anlar yaşayarak, şu ifadeleri kullandı; “Bugün büyük bir kayıp vesilesiyle burada bir aradayız. Kıymetli Yakup Zere’yi ebedi  istirahatgahına uğurluyoruz. Her ölüm büyük bir acıdır, büyük bir kayıptır. Ama bazı ölümlerde, bazı vefatlarda acı, hüzün, ıstırap onurla birlikte gelir ve her acıyı hissederken yüreğinizde duyduğunuz derin sızıyla gönlünüzdeki büyük bir gururu birleştirirsiniz. Bunlar çok özel ölümlerdir. Çok özel ayrılıklardır. Ayrılırken ders verir bu insanlar. Her hatırlandıklarında o dersi bir kez daha tezekkür edersiniz, tefekkür edersiniz. O, vazifesini ifa ederken Camiamıza, İlimize ve İlçemize hizmetini bir ulvi görev olarak son ana kadar hmiş bir mensubumuzdu. İlimizin yetiştirdiği önemli sanayicilerden ve kanaat önderlerinden biriydi. Allah mekanını cennet eylesin, ruhunu şad eylesin ve onun hatırasını da yaşatmayı da bizlere nasip eylesin” dedi.

Giresun’un iş dünyasına önemli katkılar da bulunan Yakup Zere’nin cenazesi daha sonra Orta Camine götürülerek kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.