TÜBİTAK BİLİM ŞENLİKLERİ BAŞLADI

GÜNDEM 18.06.2020 - 15:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3267+ kez okundu.
 

TÜBİTAK BİLİM ŞENLİKLERİ BAŞLADI

TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Desteleme Programı kapsamında desteklenmesine karar verilen projeler arasına girmeye başaran “Geleceğe Yolculuk, Bilime Uzanan Eller” Projesi için hazırlıklar başladı.
İnsansız Hava Araçları üzerine bölgemizde çalışma yapan Giresun RC Takımı ile bu yılda Bilim Şenliğinde hem gösteri yapacak hem de meraklı öğrencilere İnsansız Hava Araçları üzerine eğitim verecek. Gösteride hem sabit kanat hem de döner kanat İHA’lar hazır bulunacak. Proje Koordinatörü Cem Mutlu Türkseven Giresun RC takımı ile planlamaları yapmak için takım üyeleri Tacettin Şahin, Mustafa Türk, Ülkü Demir,  Fatih Aksu, Murat Kabaoğlu ve Fatih Kesik ile toplantı yaparak gösterileri planladılar. Bilim Şenliği hazırlıkları hakkında bilgi veren Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut bu yıl şenliklerin bir olumsuzluk olmaz ise 19-31 Ekim 2020 tarihleri arasında planlandığını, proje kapsamında 93 farklı etkinliğin 12 Akademisyen ve 30 eğitimci ile gerçekleşeceğini bildirdi. Proje süresince konferans, atölye çalışmaları, seminer, sergi gibi pek çok farklı etkinliğin olacağını sözlerine ekledi.  
TÜBİTAK Bilim Şenlikleri Desteleme Programı kapsamında desteklenmesine karar verilen projeler arasına girmeye başaran “Geleceğe Yolculuk, Bilime Uzanan Eller” Projesi için hazırlıklar başladı.

İnsansız Hava Araçları üzerine bölgemizde çalışma yapan Giresun RC Takımı ile bu yılda Bilim Şenliğinde hem gösteri yapacak hem de meraklı öğrencilere İnsansız Hava Araçları üzerine eğitim verecek. Gösteride hem sabit kanat hem de döner kanat İHA’lar hazır bulunacak. Proje Koordinatörü Cem Mutlu Türkseven Giresun RC takımı ile planlamaları yapmak için takım üyeleri Tacettin Şahin, Mustafa Türk, Ülkü Demir,  Fatih Aksu, Murat Kabaoğlu ve Fatih Kesik ile toplantı yaparak gösterileri planladılar.

Bilim Şenliği hazırlıkları hakkında bilgi veren Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut bu yıl şenliklerin bir olumsuzluk olmaz ise 19-31 Ekim 2020 tarihleri arasında planlandığını, proje kapsamında 93 farklı etkinliğin 12 Akademisyen ve 30 eğitimci ile gerçekleşeceğini bildirdi. Proje süresince konferans, atölye çalışmaları, seminer, sergi gibi pek çok farklı etkinliğin olacağını sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.