Tübitak için işbirliği yapılacak

GÜNDEM 16.11.2019 - 09:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2238+ kez okundu.
 

Tübitak için işbirliği yapılacak

Bulancak’ta okullarda yapılacak Tübitak projeleri için GRÜ ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği için toplantı yapıldı.
Hafta içinde GRÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’ı makamında ziyaret eden İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut, Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(BATEM) TÜBİTAK 4007 Proje koordinatörü Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Cem Mutlu Türkseven, Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu ve Bulancak Fen Lisesi Müdürü Sedat Öztürk ziyarette hazır bulundular. Ziyarette Giresun Üniversitesi ile Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü arasındaki TÜBİTAK projeleri başta olmak üzere akademik iş birliği çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  
Bulancak’ta okullarda yapılacak Tübitak projeleri için GRÜ ve Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği için toplantı yapıldı.

Hafta içinde GRÜ Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can’ı makamında ziyaret eden İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut, Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(BATEM)

TÜBİTAK 4007 Proje koordinatörü Bulancak Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Cem Mutlu Türkseven, Bulancak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu ve Bulancak Fen Lisesi Müdürü Sedat Öztürk ziyarette hazır bulundular. Ziyarette Giresun Üniversitesi ile Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü arasındaki TÜBİTAK projeleri başta olmak üzere akademik iş birliği çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.