TÜGVA Bulancak Tezhip Kursu başlıyor

GÜNDEM 29.11.2018 - 16:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3438+ kez okundu.
 

TÜGVA Bulancak Tezhip Kursu başlıyor

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Eğitim Koordinatörlüğü bünyesinde başlayacak olan Geleneksel Türk Süsleme Sanatları Tezhip Kursu Bulancak'ta başlıyor.
Bulancak Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile Tügva Bulancak vakıf binasında hanımlara yönelik başlayacak olan Tezhip Kursu'nun kayıtları Bulancak Halk Eğitimi Merkezi ve TÜGVA Bulancak vakıf binasına başvurularak kayıt olunabilecek.  TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin yaptığı açıklamada “TÜGVA olarak bizler hayatın her alanında faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Özellikle geleneklerimize bağlı, medeniyet kodlarımıza uygun projelerle yeni nesil gençliği buluşturmak en önemli arzumuzdur. Bu kapsamda Bulancak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz ile yaptığımız olumlu görüşmeler neticesinde ilçe vakıf binamızda haftasonu gündüz saatlerine denk gelecek şekilde Tezhip Kursu başlatacağız. Tezhip Sanatı medeniyetimizin ne kadar naif, ne kadar kusursuz ne kadar görsel olduğunun en önemli belirtisidir. Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar olarak bilinen Geleneksel Türk Süsleme Sanatlarını ilçemizde yaşatmaya devam edeceğiz. Bu nokta bizlere ilk günden beri desteklerini esirgemeyen, projelerimize kapılarını açan Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Bulancak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ederim” dedi.   
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bulancak İlçe Temsilciliği Eğitim Koordinatörlüğü bünyesinde başlayacak olan Geleneksel Türk Süsleme Sanatları Tezhip Kursu Bulancak'ta başlıyor.

Bulancak Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile Tügva Bulancak vakıf binasında hanımlara yönelik başlayacak olan Tezhip Kursu'nun kayıtları Bulancak Halk Eğitimi Merkezi ve TÜGVA Bulancak vakıf binasına başvurularak kayıt olunabilecek. 

TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin yaptığı açıklamada “TÜGVA olarak bizler hayatın her alanında faaliyetler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Özellikle geleneklerimize bağlı, medeniyet kodlarımıza uygun projelerle yeni nesil gençliği buluşturmak en önemli arzumuzdur. Bu kapsamda Bulancak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz ile yaptığımız olumlu görüşmeler neticesinde ilçe vakıf binamızda haftasonu gündüz saatlerine denk gelecek şekilde Tezhip Kursu başlatacağız. Tezhip Sanatı medeniyetimizin ne kadar naif, ne kadar kusursuz ne kadar görsel olduğunun en önemli belirtisidir. Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar olarak bilinen Geleneksel Türk Süsleme Sanatlarını ilçemizde yaşatmaya devam edeceğiz. Bu nokta bizlere ilk günden beri desteklerini esirgemeyen, projelerimize kapılarını açan Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Bulancak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ederim” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.