TÜGVA’nın ilçe temsilciliği açıldı

GÜNDEM 14.11.2018 - 17:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2913+ kez okundu.
 

TÜGVA’nın ilçe temsilciliği açıldı

Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Bulancak ilçe temsilciliği ve Gençlik Kıraathanesinin açılışı TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet’in katılımı ile 14 Kasım 2018 Çarşamba günü Bulancak Cumhuriyet meydanında yapılan törenle yapıldı.
TÜGVA yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra TÜGVA ilçe temsilcisi Ubeydullah Göktekin kısa bir hoş geldin konuşması ile açılışa katılanlara teşekkür etti. Giresun il temsilcisinin konuşması ile devam eden programda Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’da yaptığı konuşmada TÜGVA’nın gençler için önemli olduğunu ifade ederek, belediye olarak ta, her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’de, “TÜGVA’nın faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Ülkemiz gençleri için güzel çalışmalar yapıyorlar. Ülke genelinde 81 il ve 450 yakın ilçede örgütlenerek vatanına, milletine, geleneklerine, tarihine sahip çıkan birer genç nesil için hizmet veriyorlar. Ahlaklı, edepli, saygılı bir nesil için yapılaması da çok önemlidir. Bu güzel hizmetler için de kendilerine teşekkür ederiz” dedi. Son olarak ta TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ise konuşmasında “5 yıl içinde Türkiye’nin hemen hemen her yerinde temsilcilik açan TÜGVA, Cumhurbaşkanımızın bize yüklediği ağır göreve rağmen hizmetlerini daha çok alan yayarak devam ettiriyor. Ülkesini seven, milletini seven, geçmişten bugüne olan tarihimiz ile geleceğe bakan bir gençlik için TÜGVA daha çok çalışacaktır. TÜGVA tarihini unutmayan, geleceğe de bunu aktaran bir gençlik konusunda faaliyet içinde olacaktır. Çok sayıda faaliyet alanımız ile gençlerimize gelecek için bir hedef gösteriyor ve her geçen günde gelişiyoruz. Bulancak ilçe temsilciliğimizin açılışı hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Bu konuşmadan sonra Kaymakam Hamdi Üncü, Giresun Vali Yardımcısı Metin Maytalman, Belediye Başkanı Recep Yakar, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, TÜGVA Giresun İl Temsilcisi Muhammet Anıl Kaya ile birlikte İlçe Temsilciliği ve Gençlik Kıraathanesinin açılışını yaptılar. TÜGVA’nın açılışına, GRÜ BUBYO müdür Doç Dr. Oktay Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, Mal Müdürü Mustafa Gürbüz, Dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Türkiye Gençlik Vakfı(TÜGVA) Bulancak ilçe temsilciliği ve Gençlik Kıraathanesinin açılışı TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet’in katılımı ile 14 Kasım 2018 Çarşamba günü Bulancak Cumhuriyet meydanında yapılan törenle yapıldı.

TÜGVA yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra TÜGVA ilçe temsilcisi Ubeydullah Göktekin kısa bir hoş geldin konuşması ile açılışa katılanlara teşekkür etti. Giresun il temsilcisinin konuşması ile devam eden programda Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’da yaptığı konuşmada TÜGVA’nın gençler için önemli olduğunu ifade ederek, belediye olarak ta, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’de, “TÜGVA’nın faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Ülkemiz gençleri için güzel çalışmalar yapıyorlar. Ülke genelinde 81 il ve 450 yakın ilçede örgütlenerek vatanına, milletine, geleneklerine, tarihine sahip çıkan birer genç nesil için hizmet veriyorlar. Ahlaklı, edepli, saygılı bir nesil için yapılaması da çok önemlidir. Bu güzel hizmetler için de kendilerine teşekkür ederiz” dedi.

Son olarak ta TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ise konuşmasında “5 yıl içinde Türkiye’nin hemen hemen her yerinde temsilcilik açan TÜGVA, Cumhurbaşkanımızın bize yüklediği ağır göreve rağmen hizmetlerini daha çok alan yayarak devam ettiriyor. Ülkesini seven, milletini seven, geçmişten bugüne olan tarihimiz ile geleceğe bakan bir gençlik için TÜGVA daha çok çalışacaktır. TÜGVA tarihini unutmayan, geleceğe de bunu aktaran bir gençlik konusunda faaliyet içinde olacaktır. Çok sayıda faaliyet alanımız ile gençlerimize gelecek için bir hedef gösteriyor ve her geçen günde gelişiyoruz. Bulancak ilçe temsilciliğimizin açılışı hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Bu konuşmadan sonra Kaymakam Hamdi Üncü, Giresun Vali Yardımcısı Metin Maytalman, Belediye Başkanı Recep Yakar, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, TÜGVA Giresun İl Temsilcisi Muhammet Anıl Kaya ile birlikte İlçe Temsilciliği ve Gençlik Kıraathanesinin açılışını yaptılar.

TÜGVA’nın açılışına, GRÜ BUBYO müdür Doç Dr. Oktay Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, Nüfus Müdürü Erol Küçükyıldız, Mal Müdürü Mustafa Gürbüz, Dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.