TÜGVA, okullarda tanıtım çalışmalarına başladı

GÜNDEM 14.10.2019 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2315+ kez okundu.
 

TÜGVA, okullarda tanıtım çalışmalarına başladı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ortaokul Koordinatörlüğü tarafından Türkiye genelinde başlatılan Çizimlerle 40 Hadis Yarışması projesinin Bulancak çalışmaları hızlı başladı.
TÜGVA Bulancak İlçe Temsilciliği tarafından başlatılan ortaokul ziyaretleri kapsamında yarışmanın okullarda bilgilendirmeleri yapılıyor. Bulancak İlçe Ödüllerinin de olacağı Çizimlerle 40 Hadis Yarışması ziyaretlerini gerçekleştiren TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin, “Biz Bulancak olarak bu yarışmaya iddialı bir katılım yapmak istiyoruz. Genel Merkezimiz tarafından belirlenen 40 Hadis’in en az bir tanesini hayal eden gençlerimiz kağıda dökecek. Anlattığımız ve duyduğumuz kadarıyla çocuklarımız bu yarışmaya heyecanla katılım sağlıyor. Şimdiden temsilcilik binamıza ve okullarda görevli öğretmenlere çok sayıda başvuru oluyor” dedi. Ayrıca Göktekin, son katılım tarihinin ise 15 Kasım 2019 olduğunu sözlerine ekledi.  
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ortaokul Koordinatörlüğü tarafından Türkiye genelinde başlatılan Çizimlerle 40 Hadis Yarışması projesinin Bulancak çalışmaları hızlı başladı.

TÜGVA Bulancak İlçe Temsilciliği tarafından başlatılan ortaokul ziyaretleri kapsamında yarışmanın okullarda bilgilendirmeleri yapılıyor. Bulancak İlçe Ödüllerinin de olacağı Çizimlerle 40 Hadis Yarışması ziyaretlerini gerçekleştiren TÜGVA Bulancak İlçe Temsilcisi Ubeydullah Göktekin, “Biz Bulancak olarak bu yarışmaya iddialı bir katılım yapmak istiyoruz. Genel Merkezimiz tarafından belirlenen 40 Hadis’in en az bir tanesini hayal eden gençlerimiz kağıda dökecek. Anlattığımız ve duyduğumuz kadarıyla çocuklarımız bu yarışmaya heyecanla katılım sağlıyor. Şimdiden temsilcilik binamıza ve okullarda görevli öğretmenlere çok sayıda başvuru oluyor” dedi.

Ayrıca Göktekin, son katılım tarihinin ise 15 Kasım 2019 olduğunu sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.