‘Tüm derdimiz Keşap’

GÜNDEM 04.02.2019 - 09:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3917+ kez okundu.
 

‘Tüm derdimiz Keşap’

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap ilçesinin daha fazla yatırım elde edebilmesi için gece gündüz çabasını sürdürüyor.
‘Bir sevdadır Keşap’, ‘Sevdası Keşap olan yorulmaz’ anlayışıyla hareket eden Emür, Keşap ilçesinin sorunlarının çözümleri ve devam eden yatırımların takibi için geçtiğimiz hafta Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Emür, ilk önce ilçe için büyük önem veren doğalgazın kentte kullanımını hızlandırmak için BOTAŞ Genel Müdürlüğünde ikili görüşmelerde bulundu. Genel müdür yardımcısı Abdülvahit Fidan ile bir araya gelen Emür, Fidan ile Keşap’da devam eden doğalgaz alt yapı çalışmalarını değerlendirdi, kendisine istek ve taleplerini aktardı. Emür, ilçe halkına gelecek kış döneminde Keşap’ta doğalgaz kullanımının başlayacağını müjdeleyerek,”BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Sayın Abdülvahit Fidan'ı makamında ziyaret ettik. İlçemiz için sevindirici haberleri aldık. Çalışmaları devam eden doğalgazımızı seneye kışa yakacağız İnşallah” dedi. Başkan Emür, yine ilçe için büyük önem verdikleri Gençlik Merkezi ve Spor Salonu projesi için de Gençlik ve Spor Bakanlığında da temaslarda bulundu. Projeye büyük önem verdiklerine işaret eden Emür, şöyle konuştu; “İhale hazırlığında olan Gençlik Merkezi ve Spor Salonumuzla ilgili bilgiler aldık. Önümüzdeki dönem yapacağımız projeler hakkında istişarelerde bulunduk”
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür, Keşap ilçesinin daha fazla yatırım elde edebilmesi için gece gündüz çabasını sürdürüyor.

‘Bir sevdadır Keşap’, ‘Sevdası Keşap olan yorulmaz’ anlayışıyla hareket eden Emür, Keşap ilçesinin sorunlarının çözümleri ve devam eden yatırımların takibi için geçtiğimiz hafta Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Başkan Emür, ilk önce ilçe için büyük önem veren doğalgazın kentte kullanımını hızlandırmak için BOTAŞ Genel Müdürlüğünde ikili görüşmelerde bulundu. Genel müdür yardımcısı Abdülvahit Fidan ile bir araya gelen Emür, Fidan ile Keşap’da devam eden doğalgaz alt yapı çalışmalarını değerlendirdi, kendisine istek ve taleplerini aktardı. Emür, ilçe halkına gelecek kış döneminde Keşap’ta doğalgaz kullanımının başlayacağını müjdeleyerek,”BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Sayın Abdülvahit Fidan'ı makamında ziyaret ettik. İlçemiz için sevindirici haberleri aldık. Çalışmaları devam eden doğalgazımızı seneye kışa yakacağız İnşallah” dedi.

Başkan Emür, yine ilçe için büyük önem verdikleri Gençlik Merkezi ve Spor Salonu projesi için de Gençlik ve Spor Bakanlığında da temaslarda bulundu. Projeye büyük önem verdiklerine işaret eden Emür, şöyle konuştu; “İhale hazırlığında olan Gençlik Merkezi ve Spor Salonumuzla ilgili bilgiler aldık. Önümüzdeki dönem yapacağımız projeler hakkında istişarelerde bulunduk”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.