TURAN, BU YOL ARTIK GİRESUNA DA GİDER

GÜNDEM 24.09.2018 - 09:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3860+ kez okundu.
 

TURAN, BU YOL ARTIK GİRESUNA DA GİDER

Yıllardır tartışılan,uğrunda mücadele verilen Samsun- Giresun arasındaki karayolu üzerinde bulunan “Bilgi İşaretleri Levhaları”nda artık Giresun da yerini aldı.
Karayollarının birtakım prosedürlerine takıldığı için Samsun Giresun arasındaki tabelalarda Ordu’yu geçinceye kadar Giresun yazmıyordu ve bu durum Giresunluları oldukca rahatsız ediyordu.  Giresunun da yazılı olduğu yeni tabelalar nihayet yerderine dikildi ve tabela sorunu da böylece çözülmüş oldu. Giresun Federasyonu Başkanlığı döneminde memleketi Giresun’un isminin karayolları tabelasında yer almaması üzerine hemşehrilerinin de talep ve desteği ile harekete geçen AK Parti İstanbul Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Hasan Turan, üzerinde gönüllü alayların resimleri de bulunan protesto tabelalar ı yaptırarak durumu Giresun kamuoyunun gündemine taşıdı. Milletvekili olduğu süre zarfında da konunun takipçisi ve destekçisi olan Hasan Turan’ın girişimleri ve takibiyle tabelalar karayolları tarafından prosedüre uygun şekilde gerekli yerlere dikildi. Kangıren haline gelen tabela sorununun çözülmüş olmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Hasan Turan duygularını şöyle dile getirdi; “ Bu durum hemşehrilerimizi oldukca rencide ediyordu. Federasyon başkanlığım döneminde birçok kez resmi ve gayri resmi girişimlerde bulunduk. 42. ve 47. Giresun Gönüllü Alaylarının resimleride bulunan 2 adet 3 metre boyunda “ Bu Yol Giresuna da Gider”tabelaları yaptırarak durumu gündeme taşıdık ve o gün bu gündür de takipcisi olduk, ilgili yelere gerekli girişimlerde tekraren bulunduk. Bu bağlamda yeni Karayolları Genel Müdürümüzle durumu tüm ayrıntıları ve hassasiyetiyle görüşerek problemi aştık. Hamdolsun bu sorunda böylece çözülmüş oldu ve artık bu yol Giresuna da gidiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. iPhone’umdan gönderildi
Yıllardır tartışılan,uğrunda mücadele verilen Samsun- Giresun arasındaki karayolu üzerinde bulunan “Bilgi İşaretleri Levhaları”nda artık Giresun da yerini aldı.

Karayollarının birtakım prosedürlerine takıldığı için Samsun Giresun arasındaki tabelalarda Ordu’yu geçinceye kadar Giresun yazmıyordu ve bu durum Giresunluları oldukca rahatsız ediyordu.  Giresunun da yazılı olduğu yeni tabelalar nihayet yerderine dikildi ve tabela sorunu da böylece çözülmüş oldu.

Giresun Federasyonu Başkanlığı döneminde memleketi Giresun’un isminin karayolları tabelasında yer almaması üzerine hemşehrilerinin de talep ve desteği ile harekete geçen AK Parti İstanbul Milletvekili ve Meclis İdare Amiri Hasan Turan, üzerinde gönüllü alayların resimleri de bulunan protesto tabelalar ı yaptırarak durumu Giresun kamuoyunun gündemine taşıdı.
Milletvekili olduğu süre zarfında da konunun takipçisi ve destekçisi olan Hasan Turan’ın girişimleri ve takibiyle tabelalar karayolları tarafından prosedüre uygun şekilde gerekli yerlere dikildi. Kangıren haline gelen tabela sorununun çözülmüş olmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen Hasan Turan duygularını şöyle dile getirdi; “ Bu durum hemşehrilerimizi oldukca rencide ediyordu. Federasyon başkanlığım döneminde birçok kez resmi ve gayri resmi girişimlerde bulunduk. 42. ve 47. Giresun Gönüllü Alaylarının resimleride bulunan 2 adet 3 metre boyunda “ Bu Yol Giresuna da Gider”tabelaları yaptırarak durumu gündeme taşıdık ve o gün bu gündür de takipcisi olduk, ilgili yelere gerekli girişimlerde tekraren bulunduk. Bu bağlamda yeni Karayolları Genel Müdürümüzle durumu tüm ayrıntıları ve hassasiyetiyle görüşerek problemi aştık. Hamdolsun bu sorunda böylece çözülmüş oldu ve artık bu yol Giresuna da gidiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
iPhone’umdan gönderildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.