Turizm Fakültesi inşaatı hızla devam ediyor

EĞİTİM 05.01.2017 - 17:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2464+ kez okundu.
 

Turizm Fakültesi inşaatı hızla devam ediyor

2013/4624 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına istinaden Giresun Üniversitesine bağlı Turizm Fakültesi kurulmasına karar verilerek,...
...Giresun Üniversitesi 2013-80/15-3 sayılı senato kararı ile gereğinin yerine getirilmesine karar verildi.Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür'ün Giresun Üniversitesi Rektörlüğü ile imzaladığı protokol gereğince inşaat çalışmalarına belediye tarafından hızla başlanıldı.Giresun Üniversitesi Keşap Turizm Fakültesi inşaatını yerinde inceleyen Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür çalışmalar hakkında bilgi verdi.Belediye olarak Turizm Fakültesi çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Başkan Emür, "Turizm Fakültemizin Giresun Üniversitesi ile aramızda imzalanan protokol gereğince bize düşen kısmı tamamlanmak üzere olup 2017 yılı için geri kalan kısmı tamamlanmak üzere Giresun Üniversitesine teslim edilecektir. Allah (c.c) yar ve yardımcımız olsun" dedi.  
2013/4624 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına istinaden Giresun Üniversitesine bağlı Turizm Fakültesi kurulmasına karar verilerek,...
...Giresun Üniversitesi 2013-80/15-3 sayılı senato kararı ile gereğinin yerine getirilmesine karar verildi.
Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür'ün Giresun Üniversitesi Rektörlüğü ile imzaladığı protokol gereğince inşaat çalışmalarına belediye tarafından hızla başlanıldı.
Giresun Üniversitesi Keşap Turizm Fakültesi inşaatını yerinde inceleyen Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Belediye olarak Turizm Fakültesi çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Başkan Emür, "Turizm Fakültemizin Giresun Üniversitesi ile aramızda imzalanan protokol gereğince bize düşen kısmı tamamlanmak üzere olup 2017 yılı için geri kalan kısmı tamamlanmak üzere Giresun Üniversitesine teslim edilecektir. Allah (c.c) yar ve yardımcımız olsun" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.