Türker’den Yılmaz’a cevap gecikmedi

SİYASET 22.11.2018 - 16:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2396+ kez okundu.
 

Türker’den Yılmaz’a cevap gecikmedi

CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker’den partisi ve Giresun Belediyesi ile ilgili açıklamalara cevap veren AKP Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’a jet yanıt geldi.
Türker açıklamasında; şık kıyafetleriyle Giresun Belediyesi ve ilgili doğalgaz yetkililerinin ortaklaşa yürüttükleri çalışmalarda ve kurum müdürlüklerinde poz vererek her defasında sonu fos çıkan doğalgaza müjde tarihleri açıklayan, bunun yanı sıra da dolgun maaşlı olarak yürüttüğü Organize Sanayi Müdürlüğünün ve ekonomik getirilerinin içine hapsolmuş zihniyetin, şehrimiz gerçeklerinden bihaber olduğunu belirtti. Başkan Türker, “Sayın Yılmaz, 2009 yılında devrettikleri Giresun Belediyesinin borçlarından dahi bihaber. Aslında zamanın milletvekillerinin ve İl Başkanının basında yer alan beyanatlarını bilebilecek tecrübede olsa borcun 11-12 milyon TL değil, parti sözcülerinin beyanatlarına göre 20 milyon TL, resmi rakamlarla da 33 milyon TL’lik bütçede AKP’li belediye tarafından devredilen borcun 26 milyon TL olduğunu görecektir. Siyaseti kulaktan dolma bilgilerle yapmaya çalışan Sayın Yılmaz, ‘Belediyenin mevcut borcunun 150 milyon TL olduğu konuşulmaktadır’ beyanatı ile, Giresun Belediyesi’nden de bihaber olduğunu açıkça ortaya koymaktadır” dedi.
CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker’den partisi ve Giresun Belediyesi ile ilgili açıklamalara cevap veren AKP Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz’a jet yanıt geldi.

Türker açıklamasında; şık kıyafetleriyle Giresun Belediyesi ve ilgili doğalgaz yetkililerinin ortaklaşa yürüttükleri çalışmalarda ve kurum müdürlüklerinde poz vererek her defasında sonu fos çıkan doğalgaza müjde tarihleri açıklayan, bunun yanı sıra da dolgun maaşlı olarak yürüttüğü Organize Sanayi Müdürlüğünün ve ekonomik getirilerinin içine hapsolmuş zihniyetin, şehrimiz gerçeklerinden bihaber olduğunu belirtti.

Başkan Türker, “Sayın Yılmaz, 2009 yılında devrettikleri Giresun Belediyesinin borçlarından dahi bihaber. Aslında zamanın milletvekillerinin ve İl Başkanının basında yer alan beyanatlarını bilebilecek tecrübede olsa borcun 11-12 milyon TL değil, parti sözcülerinin beyanatlarına göre 20 milyon TL, resmi rakamlarla da 33 milyon TL’lik bütçede AKP’li belediye tarafından devredilen borcun 26 milyon TL olduğunu görecektir. Siyaseti kulaktan dolma bilgilerle yapmaya çalışan Sayın Yılmaz, ‘Belediyenin mevcut borcunun 150 milyon TL olduğu konuşulmaktadır’ beyanatı ile, Giresun Belediyesi’nden de bihaber olduğunu açıkça ortaya koymaktadır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.