'Türkiye artık çok güçlü bir ülke'

GÜNDEM 23.10.2017 - 14:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3140+ kez okundu.
 

'Türkiye artık çok güçlü bir ülke'

AK Parti Giresun Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin katılımıyla yapıldı.
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, hükümet tarafından fındık üreticisi için bu yıl ayrılan paranın yaklaşık 2 milyar lira olduğunu açıklayarak, 'Helali hoş olsun' dedi. Partisinin genişletilmiş il divan toplantısında konuşan Canikli, Türkiye’nin artık çok güçlü ve uluslararası arenada sözü dinlenen bir ülke olduğunun da altını çizdi. Toplantıda partililere seslenen Bakan Canikli, bir kez daha fındık ve fındık üreticisinin yanında olduklarını belirtti. Toprak Mahsulleri Ofisi aracılığıyla fındık alımlarının devam ettiğini belirten Canikli, hükümet tarafından fındık alımı için TMO’ya 1 milyarın üzerinde kaynak aktarıldığını, alan bazlı gelir desteğiyle birlikte bu yıl fındık üreticisine yaklaşık 2 milyar lira ödeneceğini ifade ederek, "2002 öncesi Türkiye sözü dinlenmeyen, dikkate alınmayan, hiçbir parametrede, hiçbir senaryoda göz önünde bulundurulmayan adeta etkisiz eleman gibi kabul edilen bir ülke konumundaydı. Türkiye 2002 ve öncesinde sadece bizim dışımızda geliştirilen önemli bir bölümü de, Türkiye’nin de içinde bulunduğu bölge ile ilgili proje ve projeksiyonların sadece bir etkisiz bir elamanı ve kendisine verilen rolü yapmanın ötesinde başka hiçbir şekilde yönlendirme kapasitesi, kabiliyeti, imkanı, gücü olmayan bir ülke konumundaydı” diye konuştu. Bugüne geldiğimizde köprünün altından çok suların geçtiğini söyleyen Canikli, Türkiye’nin artık çok güçlü ve uluslararası arenada sözü dinlenen bir ülke olduğunun altını çizdi.
AK Parti Giresun Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’nin katılımıyla yapıldı.

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, hükümet tarafından fındık üreticisi için bu yıl ayrılan paranın yaklaşık 2 milyar lira olduğunu açıklayarak, 'Helali hoş olsun' dedi.

Partisinin genişletilmiş il divan toplantısında konuşan Canikli, Türkiye’nin artık çok güçlü ve uluslararası arenada sözü dinlenen bir ülke olduğunun da altını çizdi.

Toplantıda partililere seslenen Bakan Canikli, bir kez daha fındık ve fındık üreticisinin yanında olduklarını belirtti.

Toprak Mahsulleri Ofisi aracılığıyla fındık alımlarının devam ettiğini belirten Canikli, hükümet tarafından fındık alımı için TMO’ya 1 milyarın üzerinde kaynak aktarıldığını, alan bazlı gelir desteğiyle birlikte bu yıl fındık üreticisine yaklaşık 2 milyar lira ödeneceğini ifade ederek, "2002 öncesi Türkiye sözü dinlenmeyen, dikkate alınmayan, hiçbir parametrede, hiçbir senaryoda göz önünde bulundurulmayan adeta etkisiz eleman gibi kabul edilen bir ülke konumundaydı. Türkiye 2002 ve öncesinde sadece bizim dışımızda geliştirilen önemli bir bölümü de, Türkiye’nin de içinde bulunduğu bölge ile ilgili proje ve projeksiyonların sadece bir etkisiz bir elamanı ve kendisine verilen rolü yapmanın ötesinde başka hiçbir şekilde yönlendirme kapasitesi, kabiliyeti, imkanı, gücü olmayan bir ülke konumundaydı” diye konuştu.

Bugüne geldiğimizde köprünün altından çok suların geçtiğini söyleyen Canikli, Türkiye’nin artık çok güçlü ve uluslararası arenada sözü dinlenen bir ülke olduğunun altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.