Türkiye'de ilkleri hayata geçirdik

GÜNDEM 12.03.2018 - 17:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3498+ kez okundu.
 

Türkiye'de ilkleri hayata geçirdik

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu,
"2001 yılında Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başladığımız kutlu yürüyüşümüz boyunca daima milletimizin gösterdiği istikamete ilerledik. Siyasetimizin merkezine insanımızı yerleştirdik. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet anlayışından asla vazgeçmedik" dedi. AK Parti Giresun 6.Olağan Kongresini AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 25 Mart 2018 Pazar günü saat:12.00’da 19 Eylül Kapalı spor salonunda gerçekleştireceklerini belirten Başkan Şenlikoğlu, "Ulaşımdan eğitime, sağlıktan savunma sanayisine, dış politikadan enerjiye her alanda dev eserler inşa ettik, yapılamaz denilenleri yaptık, ilkleri hayata geçirdik. Şimdi yeni bir atılım dönemine başlıyoruz. 2023 hedeflerine daha sağlam adımlarla ulaşmak için yenilenmeli ve tazelenmeliyiz. Dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza çalışmaya devam etmeliyiz. Tek vücut halinde hareket ederek, birlik ve beraberlik içinde Büyük Türkiye hedefine ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur. 2019 seçimleri öncesi ilimizde ve tüm Türkiye’de gerçekleştirilen il-ilçe-belde kongreleri ile kadın ve gençlik kollarımızın kongreleri milletimiz ile yeniden kucaklaşmamıza, yaptığımız hizmetleri anlatmamıza vesile olmuştur" diye konuştu. Şenlikoğlu açıklamasının devamında, "İlimize ve Teşkilatımıza yakışır, tüm Giresunlu hemşerilerimizin de katılımı ile coşku ve şölen havasında gerçekleştireceğimiz kongremiz için yaptığımız hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kongremize bütün halkımızı davet ediyoruz. Giresun’a yakışır bir kongre ile Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlamak için gereken çalışmaları da hassasiyetle devam ettiriyoruz. Şimdiden gerçekleştireceğimiz Giresun İl kongremizin partimiz ve ilimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu,

"2001 yılında Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başladığımız kutlu yürüyüşümüz boyunca daima milletimizin gösterdiği istikamete ilerledik. Siyasetimizin merkezine insanımızı yerleştirdik. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet anlayışından asla vazgeçmedik" dedi.

AK Parti Giresun 6.Olağan Kongresini AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla 25 Mart 2018 Pazar günü saat:12.00’da 19 Eylül Kapalı spor salonunda gerçekleştireceklerini belirten Başkan Şenlikoğlu, "Ulaşımdan eğitime, sağlıktan savunma sanayisine, dış politikadan enerjiye her alanda dev eserler inşa ettik, yapılamaz denilenleri yaptık, ilkleri hayata geçirdik. Şimdi yeni bir atılım dönemine başlıyoruz. 2023 hedeflerine daha sağlam adımlarla ulaşmak için yenilenmeli ve tazelenmeliyiz. Dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza çalışmaya devam etmeliyiz. Tek vücut halinde hareket ederek, birlik ve beraberlik içinde Büyük Türkiye hedefine ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur. 2019 seçimleri öncesi ilimizde ve tüm Türkiye’de gerçekleştirilen il-ilçe-belde kongreleri ile kadın ve gençlik kollarımızın kongreleri milletimiz ile yeniden kucaklaşmamıza, yaptığımız hizmetleri anlatmamıza vesile olmuştur" diye konuştu.

Şenlikoğlu açıklamasının devamında, "İlimize ve Teşkilatımıza yakışır, tüm Giresunlu hemşerilerimizin de katılımı ile coşku ve şölen havasında gerçekleştireceğimiz kongremiz için yaptığımız hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kongremize bütün halkımızı davet ediyoruz. Giresun’a yakışır bir kongre ile Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlamak için gereken çalışmaları da hassasiyetle devam ettiriyoruz. Şimdiden gerçekleştireceğimiz Giresun İl kongremizin partimiz ve ilimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.